Hotel Golden Residence ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 23 389 Kč

Popis


Poloha:

Madeira se řadí mezi celoročně navštěvované desti nace. K její oblíbenosti napomáhá mírné podnebí, které na ostrově panuje. Nabízí neuvěřitelné přírodní scenérie, vysoké hory, pláže s černým sopečným pískem a vynikající madeirskou kuchyni. Abyste mohli ostrov lépe poznat, vydejte se s programem Fly drive napříč celým ostrovem, případně využijte jeden z našich poznávacích zájezdů s pobytem u moře – Květinové slavnosti , Atlantický festival ohňostrojů nebo Slavnosti vína. Souostroví bylo objeveno během první vlny velkých portugalských zámořských objevů. Expedice vypravená princem Jindřichem Mořeplavcem v roce 1419 se vylodila na pobřeží ostrova Porto Santo a později na Madeiře. Koncem 15. století byly ostrovy začleněny pod portugalskou korunu. Koncem 19. století se ostrov stal oblíbenou zimní destinací Evropanů ze severu kontinentu. Zahájením pravidelné letecké dopravy v roce 1964 bylo kouzlo ostrova zpřístupněno i zbytku světa. Pokud máte v úmyslu opravdu poznat Madeiru, vystoupejte na vrcholek jedné z hor sahajích do nadmořské výšky téměř 1900 m a užívejte si fantastické výhledy nebo se vydejte na výlety po turisti ckých cestách podél levád. Jsou to bývalé zavlažovací kanály, jejichž celková délka přesahuje 1400 km. Načerpejte energii z kosmopolitního prostředí malebných uliček Funchalu a kupte si pár suvenýrů, např. proslulé výšivky, madeirské víno, výrobky z proutí nebo úžasné květiny. Pro aktivní návštěvníky je zde příležitost k potápění, surfování, canyoningu, windsurfingu nebo jízdě na vodních skútrech. Lze se také vypravit na druhý největší ostrov souostroví na Porto Santo, vzdálený 40 km od Madeiry, tak odlišný od ní, avšak stejně atrakti vní. Tento rajský ostrov se pyšní 9 km dlouhou pláží s jemným zlatým pískem s průzračnou vodou a klidným mořem.


Ubytování:

Poloha: - hotel se skládá z několika budov, kdy hlavní budova s recepcí je spojena s budovou s restaurací tunelem pod silnicí. Hotelový komplex se nachází v západní části Funchalu, na útesu nad oceánem přímo u pobřežní promenády, 300 m od moderního obchodního centra Madeira Forum. Přírodní oblázková pláž Praia Formosa je vzdálena asi 550 m od hotelu a je přístupná tunelem pod hotelem. Historické centrum Funchalu je vzdáleno asi 4 km.

Ubytování: - hotel nabízí kvalitní prostorné ubytování v několika blocích ve dvoulůžkových pokojích, suitách (až pro 3 os.) a v apartmánech s oddělenou ložnicí (až pro 4 os.). Pokoje mají koupelnu (sprcha nebo vana, toaleta, fén), klimatizaci, sat. TV, minibar, sejf (za poplatek), telefon, Wi-Fi, balkón nebo terasu s výhledem do krajiny nebo s bočním či přímým výhledem na oceán. Apartmány a suity mají navíc plně vybavený kuchyňský kout (lednička, el. vařič, mikrovlnná trouba, varná konvice, základní nádobí ad.) a v obývacím pokoji sedací soupravu a jídelní kout. Na vyžádání je možné zajistit bezbariérových pokoje.

Vybavení a služby hotelu: - 24-hod. recepce, restaurace, lobby bar, bar u bazénu, konferenční místnosti, meditační místnost, kadeřnický a kosmetický salón, společenská místnost s TV, výtahy, Wi-Fi ve společných prostorech, terasa na slunění.

Sport a zábava: - fitness a wellness centrum (masáže za poplatek, vířivka, sauna), krytý bazén (vhodný vstup a pomůcky pro tělesně postižené), venkovní vyhřívaný bazén na zahradě s lehátky a slunečníky zdarma.

Vzdálenosti: - pláž: cca 550 m centrum Funchalu: cca 4 km

Mapa

Fotogalerie