Hotel Girassol ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 23 179 Kč

Popis


Poloha:

Malebné přístavní město, chráněno sopečnými úbočími, se nachází v jihovýchodní části ostrova. Funchal je hlavním a zároveň největším městem Madeiry. Jeho úzké dlážděné uličky zdobí historické domy s balkony, zatímco na strmých svazích nad městem jsou rozesety bílé vilky. Historické centrum města disponuje několika významnými památkami, mezi které patří například katedrála Sé z 15. století nebo pevnost Palácio de Sao Lourenco ze 16. století. Kromě památek a muzeí nabízí Funchal veškeré zázemí moderního města. K dispozici jsou nákupní centra, obchody, tržnice, restaurace, bary a tzv. lido, tj. veřejné koupaliště v podobě kamenité pláže a betonových teras se schůdky a žebříky usnadňující vstup do moře. Na samém okraji hotelové zóny, která se rozprostírá v západní části Funchalu, najdeme rovněž známou, oblázkovou pláž Praia Formosa. Transfer z letiště trvá cca 25 minut.


Ubytování:

Poloha - Vyhledávaný hotel leží v udržované zahradě v hotelové části Funchalu, cca 2 kilometry od historického centra, 500 m od pobřežní promenády a cca 18 km od letiště, nejbližší obchody, restaurace a autobusová zastávka cca 100 m od hotelu.

Vybavení - Recepce, výtahy, restaurace, bar, snack bar, skotská hospoda, WiFi v lobby zdarma; za poplatek internetový koutek. 2 bazény s terasou na opalování, dětské brouzdaliště; slunečníky a lehátka u bazénu zdarma.

Ubytování - Pěkné zrenovované suity až pro 4 osoby mají obývací pokoj s rozkládací pohovkou a ložnici, jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), SAT/TV, telefonem balkonem a stropním ventilátorem v ložnici; za poplatek minibar, trezor. Na vyžádání a za příplatek pokoje s výhledem na moře.

Sport a zábava - Stolní tenis, 1x týdně živá hudba a folklorní představení; za poplatek kulečník, sauna, fitness, masáže.

Pláž - Kamenitá pláž s betonovou terasou a betonovým molem do moře je vzdálena cca 10 minut, pláž Praia Formosa leží cca 2,5 kilometru od hotelu.

Tipy pro správnou volbu - - zrenovované prostorné pokoje- pokoje bez klimatizace- výhodná cena

Mapa

Fotogalerie