Hotel Allegro Madeira ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 17 290 Kč

Popis


Poloha:

Malebné přístavní město, chráněno sopečnými úbočími, se nachází v jihovýchodní části ostrova. Funchal je hlavním a zároveň největším městem Madeiry. Jeho úzké dlážděné uličky zdobí historické domy s balkony, zatímco na strmých svazích nad městem jsou rozesety bílé vilky. Historické centrum města disponuje několika významnými památkami, mezi které patří například katedrála Sé z 15. století nebo pevnost Palácio de Sao Lourenco ze 16. století. Kromě památek a muzeí nabízí Funchal veškeré zázemí moderního města. K dispozici jsou nákupní centra, obchody, tržnice, restaurace, bary a tzv. lido, tj. veřejné koupaliště v podobě kamenité pláže a betonových teras se schůdky a žebříky usnadňující vstup do moře. Na samém okraji hotelové zóny, která se rozprostírá v západní části Funchalu, najdeme rovněž známou, oblázkovou pláž Praia Formosa. Transfer z letiště trvá cca 25 minut.


Ubytování:

Poloha - Hotel je situován v oblasti Lido, poblíž hlavní turistické třídy, promenády a parku; cca 1 km od jednoho z největších nákupních center s restauracemi a obchody, cca 21 km od letiště. Hotel je určen pouze pro dospělé osoby (18+).

Vybavení - Vstupní hala, recepce, výtah, 2 restaurace, kavárna, panoramatický střešní bar, bar u bazénu, společenská místnost, WiFi v areálu hotelu zdarma; za poplatek půjčovna kol, parkoviště. Terasa na slunění s bazénem; slunečníky, lehátka a osušky u bazénu zdarma.

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem, trezorem, balkonem nebo terasou; za poplatek minibar. Za příplatek dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře; za příplatek a na vyžádání prostornější junior suite.

Sport a zábava - Za poplatek fitness a wellness centrum - solárium, sauna, turecká lázeň, masáže, kosmetické procedury.

Pláž - Kamenitá pláž Praia Formosa, místy s hrubým černým pískem, se nachází cca 4 km od hotelu.

Tipy pro správnou volbu - - poloha blízko centra- panoramatický bar na střeše- wellness centrum- hotel pouze pro dospělé osoby (18+)

Mapa

Fotogalerie