Golden Club Cabanas ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 25 657 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd.
 


Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát Rainbow na místě). Návrat do Polska.

 


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu hotelu, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).
 


Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, turistický poplatek - cca 2 EUR os./den (platí se při ubytování), jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 



Název zájezdu v polském jazyce: Portugalia - Algarve, Hiszpania - Costa de la Luz - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna v Portugalsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.

Hlavní turistická sezóna ve Španělsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.


Ubytování:

Umístění - Hotel Golden Club Cabanas se nachází v srdci přírodního parku Ria Formosa, 10 minut jízdy od města Tavira, které je plné historie a tradic. Centrem protéká řeka Gilao Mezinárodní letiště Faro je vzdáleno 40 km od hotelu Golden Club Cabanas a vlakové nádraží Conceição 2,5 km. Z důvodu omezeného přístupu je nástupní místo pro transfer z hotelu na letiště u kruhového objezdu před hotelem.

Pláž - Nejbližší veřejná písečná pláž Cabanas s pozvolným sestupem do moře je vzdálená asi 200 m od hotelu. Od 9:00 do 19:30 je k dispozici bezplatná kyvadlová doprava hotelovou lodí (trasa trvá cca 3 min). Plážový servis sezónně (cca 12 EUR/slunečník a 2 lehátka).

K dispozici pro hosty - Hlavní bazén nepravidelného tvaru a druhý venkovní bazén v ústraní pro ty, kteří hledají klid a pohodu. Pro úplnou relaxaci můžete využít vířivku, saunu, parní lázeň nebo masážní místnost.  

Internet - Wi-Fi zdarma ve všech prostorách.

Catering - Snídaně, obědy a večeře se podávají formou bufetu v restauraci "Amerelo". Kromě stravování formou All Inclusive jsou k dispozici dva bary ("Snack-bar -A Vela" u bazénu a "Ria Cafe" vedle fitness klubu).

Sportovní a animační program - Pro aktivní hosty je k dispozici fitness klub, hřiště na basketbal a plážový volejbal a možnost zapůjčení jízdních kol. Pro nejmenší je v hotelu k dispozici dětský klub a dětské hřiště.

Webové stránky - http://Golden Club Cabanas - All Inclusive Resort Algarve, Portugal

Místní kategorie - ***

Podle našeho názoru - Od dubna do října si můžete s rodinou nebo přáteli užít aktivní dovolenou v přírodě. A od konce října do dubna si můžete užívat výjimečně klidné prostředí, procházet se a relaxovat, prozkoumávat přírodní rezervaci nebo jen obdivovat lagunu.  

Mapa

Fotogalerie