Dorint Sporthotel Garmish Partenkirchen ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 6 179 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Výhled na Zugspitze a skokanské můstky.

Výhody nabídky 2 - Skvělé hotelové zázemí pro sport i odpočinek.

Středisko - Garmisch-ParkenkirchenPraha - 470 km, Brno - 610 km, Bratislava - 560 km

Poloha - Hotel se nachází v blízkosti Olympijského stadionu a skokanských můstků, cca 2 km od centra Ga-Pa. Lanovka na nejvysšší německou horu Zugspitze a jezero Eibsee jsou vzdáleny pouze 13 km.

Vybavení - Recepce, lobby, restaurace pouze pro hotelové hosty, wi-fi připojení. Konferenční a seminární místnost, sluneční terasa s posezením, zahrada s lehátky a slunečníky.úschovna zavazadel, výtah, vyhrazené parkoviště.Hotel nabízí prostorné wellness s impozaním výhledem na Zugspitze, které zahrnuje krytý bazén, parní lázeň, finskou saunu, bio saunu, relaxační místnost a vířivku.

Lyžování - Garmisch Partenkirchennadmořská výška: 700 - 2720 m. n. m.Lyžařská oblast se skládá se z lyžařských areálů Classic a Zugspitze, který se rozléhá kolem nejvyšší hory Německa. Oba areály nabízí úchvatné výhledy do krajiny a výběr převážně červených sjezdovek. Sjezdovky jsou určené spíše pro středně pokročilé lyžaře, ale i začátečníci a rodiny s dětmi lze mohou najít modré začátečnické sjezdovky.Oblast nabízí cca 10 km modrých, 41 km červených a 9 km černých sjezdovek.K přepravě slouží 7 kabinových lanovek, 6 sedačkových lanovek a 11 vleků.

Strava - SnídaněSnídaně formou bufetu, denně 7:00 - 10:00.

Cena zahrnuje - Ubytování na daný počet nocí, snídaně.

Informace - Check in: od 16:30Check out: do 11:00Domácí zvířata: 15€/nocParkování: u hotelu. dle dostupnostiGarážové stání: 11€/denPobytová taxa pro osoby od 17 let cca 3€/noc. děti od 6-16 - 1€/noc.

Mapa

Fotogalerie