Hotel Lagoon Attitude ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 33 449 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - program all inclusive

Výhody nabídky 2 - hotel pouze pro dospělé 18+

Výhody nabídky 3 - libovolná délka pobytu

Středisko - Anse la Raie

Poloha - Hotel leží na severním pobřeží ostrova přímo u soukromé pláže. Mezinárodní letiště je vzdálené 1,5 hodin cesty autem. 

Pláž - U hotelu se nachází několik menších zátok s bílým pískem. Slunečníky a plážová lehátka k dispozici zdarma.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, 182 pokojů, 5 restaurací, 3 bary, 3 bazény, čistírna, butik, směnárna, půjčovna aut. Za poplatek je k dispozici lékař.

Ubytování - Pokoj Couple s manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky má koupelnu (vana/sprcha, WC, vysoušeč vlasů) a terasa/balkon s posezením. K vybavení pokoje patří klimatizace, SAT/TV, telefon, minibar, trezor, set pro přípravu kávy a čaje, minibar a WiFi. Maximální obsazenost jsou 2 dospělé osoby. Za příplatek pokoj s výhledem na bazén nebo na moře. K dispozici také pokoje typu Suite s kapacitou pro 2 dospělé osoby.

Strava - All inclusive zahrnuje plnou penzi formou bufetu, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem. Snídaně jsou servírovány v hlavní restauraci Benitier, obědy v restauraci Benitier, Taba-J a lounge baru, večeře lze čerpat ve 3 restauracích.

Sport a zábava - Wellness centrum a fitness centrum, 2 tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal, pétanque, šípky, vedené lekce jogy a kruhového tréninku. Dále k dispozici vodní sporty (kajaky, šlapadla, vybavení pro potápění, paddle board, windsurfing) a za poplatek potápění a katamarán.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě s přestupem včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdů * 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * česky mluvící asistenci v destinaci * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Mapa

Fotogalerie