Hotel InterContinental Malta *****

od 19 969 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - luxusní hotel

Výhody nabídky 2 - moderně zařízené pokoje

Výhody nabídky 3 - možnost plné penze

Výhody nabídky 4 - pár kroků od restaurací a obchodů

Výhody nabídky 5 - Wi-Fi zdarma

Středisko - Saint Julian's

Poloha - Hotel je situovaný cca 150 metrů od soukromé písčité pláže. Blízko hotelu jsou obchody, restaurace, supermarket. Letiště Malta je vzdáleno cca 9 kilometrů.

Pláž - Soukromá písčitá pláž se nachází cca 150 metrů od hotelu; slunečníky a lehátka zdarma.

Vybavení - Hotel má celkem 481 pokojů. V hotelu je vstupní hala s recepcí, 6 výtahů, klimatizace, bary, 6 restaurací, snack bar, Wi-Fi zdarma, 2 venkovní bazény (od května do října); lehátka a slunečníky zdarma, obchod, směnárna. Pro hosty na invalidním vozíku má hotel bezbariérový přístup, bezbariérový výtah a řadu bezbariérových koupelen.

Ubytování - Dvoulůžkový pokoj Classic - manželská postel, je klimatizovaný a má vlastní sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana, vysoušeč vlasů), balkon, topení, TV, Wi-Fi, telefon, chladnička, rádio, trezor, set na přípravu kávy/čaje. Za poplatek minibar.Pokoj Deluxe - manželská postel, s možností přistýlky, má stejné vybavení jako pokoj Classic. Pokoj Premium - manželská postel, s možností přistýlky, má stejné vybavení jako pokoj Classic. Apartmán - velká manželská postel, s možností přistýlky až pro 6 osob, je mnohem prostornější, má balkon nebo terasu, ostatní vybavení má stejné jako pokoj Classic. 

Strava - Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu.Možnost dokoupení na polopenzi nebo plnou penzi.

Sport a zábava - Fitness; aerobik; pilates; jóga; sauna, parní lázeň. Za poplatek SPA centrum; vířivka.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* počet nocí dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby virtuálního českého delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Fotogalerie