the Barefoot eco Hotel ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 40 519 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - krásná pláž s jemným pískem

Výhody nabídky 2 - příjemné soukromé prostředí

Výhody nabídky 3 - luxusní dovolená

Středisko - Hanimadhoo

Poloha - Ostrov se nachází cca 250 km od hlavního ostrova Malé. Mezinárodní letiště v Malé je vzdáleno cca 1 hodinu (mezistátní let + rychločlun).

Pláž - Soukromá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází po celém ostrově přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou pro hosty přichystány zdarma.

Vybavení - Hotel nabízí celkem 52 pokojů k ubytování, restaurace, 2 bary, bazén, konferenční sál, Wi-fi internet zdarma, půjčovna kol zdarma.

Ubytování - Standardní dvoulůžkový pokoj je klimatizovaný a má vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, fén) je vybaven TV/SAT, telefonem, trezorem, minibarem (za poplatek), setem pro přívu kávy/čaje, balkónem nebo terasou. Možnost přidání jedné přistýlky. Boční výhled na moře. Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek.Stadardní dvoulůžkový pokoj na pláži, má stejné vybavení jako pokoj Standard. Možnost za příplatek pokoje s výhledem na oceán.Rodinný pokoj má stejné vybavení jako pokoj Standard. Je prostornější.

Strava - Polopenze je v ceně zájezdu. Plná penze je možná za příplatek. Snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou bufetu.

Sport a zábava -  SPA centrum, fitness, jóga, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, katamarány, kajaky, rybaření, boutique,

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* noclehy dle smlouvy o zájezdu* služby česky hovořícího delegáta na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.

Mapa

Fotogalerie