Meeru Island Resort & spa ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 47 599 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - krásná pláž s jemným pískem

Výhody nabídky 2 - příjemné soukromé prostředí

Výhody nabídky 3 - luxusní dovolená

Středisko - Severní Male Atoll

Poloha - Mezinárodní letiště v Male je vzdálena cca 1 hod plavby rychločlunem.

Pláž - Hotel je obklopený nádhernou pláží s jemným pískem a pozvolným vstupem do vody. Na pláži jsou pro hosty připraveny sunečníky zdarma.

Vybavení - Čtyřhvězdičkový hotel nabízí celkem 284 pokojů a byl rekonstruován v roce 2018. Nabízí zde 24h recepci, bary, restaurace, knihovnu, nákupní galerii, wellness a fitness.

Ubytování - Pokoj typu Garden je klimatizovaný a má vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, fén) a je vybaven TV/SAT, telefonem, minibarem (za poplatek), setem pro přípravu kávy/čaje, trezorem, balkónem nebo terasou. Možnost přidaní jedné přistýlky.Plážová villa má stejné vybavení jako pokoj typu Garden. Vlastní zázemí a nachází se přímo na pláži. Možnost za příplatek plážová villa se soukromou výřivkou.Dvoupokojová villa s maximální obsazeností 4 dospělé osoby má stejné vybavení jako pokoj typu Garden. Je prostornější a komfortnější.Waterfront villa se nachází přímo na oceánu. Za příplatek možnost této villy s vlastní výřivkou. Má stejné vybavení jako pokoj typu Garden.

Strava - V ceně zájezdu je plná penze.Možnost doplatku programu all inclusive.Program all inclusive zahrnuje: snídaně, oběd a večeře, občerstvení a zmrzlina během dne, 1x za pobyt možnost povečeřet v asijské restauraci (nutná rezervace), vybrané alko a nealko nápoje.

Sport a zábava - Zdarma: miniklub a teen klub, dětské animační programy, večerní programy, diskotéky, DJ, živá hudba, stolní tenis, fitness centrum Za poplatek: potápění, výlety (rybaření), vodní sporty, služby wellness centra, masáže, půjčovna jízdních kol, kurzy golfu, tenis, badminton

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.

Mapa

Fotogalerie