Komandoo Island Resort & spa - speciální ceny při objednání do 31.8. *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 55 550 Kč

Popis

O hotelu
ADULTS ONLY

V Komandoo Island Resort Spa si přijdou na své klienti, kteří uvítají menší rezort bez dětí, protože hotel je určen výhradně pro dospělé (18+). V resortu je pohých 65 pokojů. Nabízí krásné přírodní pláže a palmový háj. Komandoo není jen místem odpočinku, ale navíc úžasnou destinací pro milovníky šnorchlování a potápění. Pestrobarevný korálový útes kolem ostrova vás okouzlí na dlouhé hodiny. Pro odvážnější je zde také profesionální PADI centrum s profesionálním týmem, který vám umožní poznat hlubší podmořský svět.


Lokalita
Lhaviyani Atoll
Transfer hydroplánem cca 40 minut

Popis pokojů
Komadnoo nabízí plážové vily bez nebo s jacuzzi a vodní vily s jacuzzi. Vily jsou vybavené zařízenou terasou, z které budete mít krásný výhled na bílé písčité pláže a oceán. Každá vila disponuje klimatizací, ventilátorem, minibarem, trezorem, telefonem, kávovarem a CD přehrávačem.

Beach Villa: 51-60 m², samostatně postavené dřevěné vilky se stylovým nábytkem a ložnicí, z které je krásný výhled na oceán. Koupelna je částečně otevřená a z části spojená s tropickou zahradou. V koupelně naleznete luxusní vybavení, mezi které patří sprchový kout, dvojité umyvadlo a otevřená sprcha pod širým nebem.

Jacuzzi Beach Villa: 71-80 m², jedná se o romantické vilky, které jsou umístněné v jihozápadní straně ostrova. Jen pár kroků do nádherné laguny. Kochat se můžete také výhledem na oceán. Kromě prostorné ložnice naleznete zde místo na posezení, LCD TV, větší dřevěnou terasu s lehátky, jacuzzi, která je umístěná v zádních části vilky v tropické zahradě. Koupelna je stejně vybavená jako v Beach Ville.

Premium Jacuzzi Beach Villa: 71-80 m², tyto Beach vilky jsou nově postavené (2019) a jsou umístěné na východní a jihovýchodní straně ostrova. Jinak stejné vybavení jako Jacuzzi Beach Villa.

Jacuzzi Water Villa: 81-90 m², jedná se o vilky, které jsou umístěné v jižním cípu ostrova přímo v laguně na dřevěných kůlech. Nabízí výhledy na oceán směr západ/jihozápad. Dřevěné schůdky vás povedou přímo do oceánu. Pohodlí si můžete udělat nejen na dvojitém lehátku nebo na pohovce. Nádherné panoramata můžete zažít také přímo ze soukromé jacuzzi. Nábytek je z masivního týkového dřeva. Prostorná ložnice, místo k posezení, LCD TV, systém domácího kina a kávovar jsou samozřejmostí. Koupelna je vybavená sprchou a jacuzzi s výhledem na třpytivou lagunu.

Ocean Jacuzzi Water Villa: 81-90 m², nově postavené (2019) a od Jacuzzi Water Villy se liší orientaci na východ/jihovýchod.




Restaurace, bary, stravování
Stravování
Plná penze: snídaně, oběd, večeře
All inclusive Plus: snídaně, oběd, večeře, nápoje zdarma (nealkoholické nápoje, minerální voda, káva / čaj, stolní víno, točené pivo, džusy, vybrané koktejly, místní destiláty), káva / čaj a pečivo (15:00 - 18:00), nápoje v minibaru (doplňovány denně), výlet (1x za pobyt) a aktivity (obsah balíčku Plus se během sezony mění - rádi upřesníme detaily)
All Inclusive Gold: snídaně, oběd, večeře, romantická večeře na plàži (1x za pobyt), nápoje zdarma (nealkoholické nápoje, minerální voda, káva / čaj, stolní víno, pivo včetně lahvového, džusy, koktejly, místní destiláty), káva / čaj a pečivo (15:00 - 18:00), nápoje v minibaru (doplňovány denně), slevu na vybrané lázeňské procedury (obsah balíčku Gold se během sezony mění - rádi upřesníme detaily)

Restaurace
1 a-la-cart restaurace:Aqua, mezinárodní kuchyně
1 bufetová restaurace: Falhu, bufetová restaurace s terasou
2 bary

Fitness a lázně
Za poplatek: Spa, masáže

Aktivity v hotelu a okolí
Volejbal, stolní tenis, badminton, fitness, venkovní bazén, vodní sporty (katamarán, kajak, paddle board a další), šnorchlování (některé aktivity za poplatek)


Poloha:

Souostroví Maledivy je roztroušeno kolem rovníku v Indickém oceánu a představuje sen o tropickém ráji a romantické dovolené. Ostrovy jsou lemovány nádhernými písčitými plážemi, které zpevňují palmové háje. Všechny ostrovy jsou obklopeny korálovými útesy, ve kterých žijí nejrůznější druhy okouzlujících, někdy až magicky krásných mořských živočichů. Maledivské souostroví se skládá z 1.190 ostrovů, které zabírají dohromady 90.000 čtverečních kilometrů. Žádný z ostrovů nevyčnívá nad mořskou hladinu více 2 – 3 m. Pokud tedy hladina moře stoupne, hrozí, že všechny atoly zmizí pod mořskou hladinou. Maledivské souostroví tvoří jednotlivé atoly, které dosahují v průměru až několik desítek kilometrů. Každý atol je tvořen skupinou ostrůvků a korálovým útesem ve tvaru prstence. Uprostřed atolu je korálová laguna, ve které žijí tisíce zajímavých podmořských živočichů. To vytváří ideální podmínky pro potápění a šnorchlování. Maledivy svou krásou podmořského života musí okouzlit snad každého. Stačí jednou se ponořit pod mořskou hladinu a chvíli pozorovat podmořské království. Díky tomu, že v laguně je klidná ničím nezkalená voda, je tu výborná viditelnost. Místo si tu najdou zkušení i amatérští potápěči. Určitě pod hladinou objevíte želvy, rejnoky, chobotnice, malé druhy žraloků, velké okouny, murény, barracudy a tisíce další druhů ryb a živočichů.

Mapa

Fotogalerie