Fihalhohi Island Resort ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 42 809 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - nezapomenutelná dovolená s ideální polohou a oázou klidu

Výhody nabídky 2 - pobyt v tropech s nádherným výhledem na Indický oceán

Výhody nabídky 3 - křišťálově čistá voda Indického oceánu

Výhody nabídky 4 - Výborná kuchyně

Výhody nabídky 5 - exotická dovolená

Výhody nabídky 6 - relax

Středisko - Jižní Atol Male

Poloha - Resort se nachází na klidném ostrově s podmanivým výhledem na Indický oceán a přírodní tropické krásy ostrova, cca 28 km od letiště Male. Transfer z letiště Male lodí (cca 45 min.).

Pláž - Písčitá pláž s bílým pískem přímo u hotelu, s mírným vstupem do moře, slunečníky a lehátka zdarma.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, restaurace, 4 bary, bar na pláži,  WiFi na recepci zdarma, obchůdek se suvenýry, doktor.

Ubytování - Dvoulůžkové Comfort pokoje mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), klimatizace, telefon, WiFi, trezor, set na přípravu čaje a kávy, minilednička, terasa nebo balkon s výhledem do tropické zahrady.Dvoulůžkové Classic pokoje mají stejné vybavení jako pokoje comfort - možnost jedné přistýlky.Premium pokoj je prostornější více luxusnější a má stejné vybavení jako comfort pokoj.Villa s výhledem do zahrady, má stejné vybavení jako comfort pokoj.Premium a Deluxe beach villa má stejné vybavení jako comfort pokoj.Water villa přímo na moři - luxusní ubytování.

Nabídka programů - Dle nabídky programu hotelu.

Strava - Polopenze - snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu. Plná penze a služba all inlcusive je možné přidat za poplatek.

Sport a zábava - Fitness centrum, plážový volejbal, badminton, stolní tenis, kulečník, živá hudba, disco, animační aktivity, SPA centrum –jacuzzi, masáže, kosmetické procedury, potápěčské centrum, rybolov při západu slunce, rekreační centrum Fiha, motorizované i nemotorizované vodní sporty.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.

Mapa

Fotogalerie