Cinnamon Dhonveli Maldives ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 43 849 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - česky hovořící zástupce v Malé

Výhody nabídky 2 - resort s vlastním surfařským zlomem

Výhody nabídky 3 - možnost All inclusive

Výhody nabídky 4 - resort pro nenáročné klienty

Výhody nabídky 5 - potápění

Středisko - Severní Malé Atol

Poloha - North Male Atoll, vzdálenost od letiště 13 km – transfer rychlolodí 25 minut.Malý ostrov, který však nabízí spoustu zábavy. Je také vyhledávaným místem mezi surfaři z celého světa.

Pláž - Písčitá pláž kolem celého resortu.

Vybavení - 4 restaurace, 4 bary, bazén, dětský bazén, SPA centrum, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, jet ski, katamarány, kanoe, rybaření, tenis, plážový volejbal, badminton, stolní tenis, billiard, boutique, dětský klub, konferenční místnost, lékař, hlídání dětí, Wi-fi internet.

Ubytování - Hotel má celkem 22 zahradních bungalovů, 24 superior pokojů, 40 plážových bungalovů, 4 rodinné plážové bungalovy, 27 vodních bungalovů, 24 vodních apartmánů.

Strava - polopenze, možnost dokoupení plné penze, ALL INCLUSIVE.All Inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci, vybrané alkoholické nápoje (whisky, brandy, gin, vodka atd.), vybrané druhy míchaných nápojů, rozlévané bílé a červené víno, točené pivo, nealkoholické nápoje (fanta, cola, sprite, džusy, balená voda), standardní káva a čaj. All inclusive nezahrnuje nápoje objednané po půlnoci, nápoje z minibaru, fresh džusy.

Sport a zábava - V hotelu je hostům k dispozici potápěčské centrum PADI, venkovní bazén, tenisové a badmintonové kurty, stolní tenis, biliard, volejbal a široká nabídka vodních sportů na pláži, výlety na okolní atoly nebo do hlavního města, 

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* Služby česky hovořícího zástupce partnera v Malé* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.Hydroplány mohou létat pouze za denního světla (cca 08:00 - 15:00). Jestliže máte zájem o transfery hydroplánem, je nutné tomu přizpůsobit mezinárodní přílety a odlety. CK Čedok negarantuje možnost hydroplánu v případě příletu do Malé po 14. hodině a upozorňuje na možnost delšího čekání na letišti v případě odletu z Malé po 19. hodině.

Mapa

Fotogalerie