Bandos Maldives ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 45 719 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - malá vzdálenost od hlavního ostrova Male - cca 25 minut rychlou lodí

Výhody nabídky 2 - vhodný pro rodiny s dětmi - bezpečné koupání, dětský bazén

Výhody nabídky 3 - velké množství sportovních aktivit

Výhody nabídky 4 - možnost All inclusive

Středisko - Bandos se nachází v jižní části severního Male atolu

Poloha - Ostrov Bandos je vzdálený necelých 8 km od ostrova Male, kde je mezinárodní letiště.Transfer rychlou lodí trvá cca 25 minut.

Pláž - Dostatečně rozlehlý ostrov zajistí, aby všichni hosté cítili dostatečné soukromí a pohodu. Všech 215 pokojů je postaveno po obvodu ostrova (kromě několika pokojů typu Garden Villa), a tak všichni hosté mají velmi blízko na pláž a do moře. K ostrovu přiléhá korálový útes se skutečně perfektními lokalitami k potápění a šnorchlování

Vybavení - Recepce 24h, 2 restaurace: Hlavní restaurace Gallery Restaurant, která je otevřena na snídaně, obědy a večeře. Harbour Restaurant servíruje večeře, přičemž vybrat si můžete z jídelního lístku. Sea Breeze Coffee Shop je otevřen 24 hodin, a proto si budete moci ochutnat různé svačinky z mezinárodní kuchyně. Dále se v rezortu nachází čtyři bary - Sand Bar, dva bary u bazénu a Sundower Bar - které servírují širokou škálu alkoholických i nealkoholických nápojů a koktejlů. V resortu se dále nachází bazény, SPA centrum, sportovní centrum Paradise Club, fitness, aerobic, potápěníl, potápěčská škola, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, jízda na banánu, šlapací kola, parasailing, wake-boarding, katamarány, kanoe, rybaření, tenis, volejbal, badminton, squash, stolní tenis, billiard, hrací automaty, boutique, obchod se suvenýry, salon krásy, kadeřník, dětský klub, business centrum, konferenční sál, lékařská klinika s dekompresní komorou (otevřeno 24h denně), hlídání dětí, internet a prádelna.

Ubytování - Hotel nabízí ubytování ve 225 pokojích:103 standard pokojů (47m2)48 deluxe pokojů (66m2)24 zahradních vil (52m2)48 plážových vil (110m2)2 vodní vily (120m2)Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, stropním větrákem, studenou a teplou vodou, minibarem, kávovarem, vysoušečem vlasů, telefonem s mezinárodní předvolbou a televizí se satelitními programy. V plážových vilách se nachází venkovní koupelna s vířivkou.Pokoje standard: vybavené koupelnou se sprchou, vanou, WC, fénem, individuální klimatizací, ventilátorem, kávovream, trezorem, minibarem (za poplatek), satelitní TV, posezením, WiFi zdarma, terasou na stranu k moři.Pokoje deluxe: : vybavené koupelnou se sprchou, vanou, WC a bidetem, fénem, individuální klimatizací, ventilátorem, kávovream, trezorem, minibarem, satelitní TV, posezením, WiFi zdarma, terasou na stranu k moři. Beach villa: vybavené koupelnou se sprchou, WC a bidetem, fénem, individuální klimatizací, ventilátorem, kávovream, trezorem, minibarem (za poplatek), satelitní TV, posezením, WiFi zdarma, terasou na stranu k moři.

Nabídka programů - Dle nabídky programu hotelu.

Strava - Snídaně jsou v ceně zájezdu. Polopenze a plná penze - snídaně, (oběd), večeře jsou podávány formou bufetu. Za příplatek je možné All inclusive.

Sport a zábava - Hotel pořádá řadu exkurzí a výletů, např. poznávací výlet po okolních ostrovech ,,Island hopping", návštěva hlavního města Male, večerní rybaření, prozkoumání neobydleného ostrova Kuda Bandos; v resortu se nachází potápěčské centrum Dive Bandos, které má k dispozici zkušené instruktory, a proto je vhodné i pro úplné začátečníky; různé lokace potápění v rozdílných obdobích; další aktivity: šnorchlování, windsurfing, katamarán, kánoje, jízda na banánu, tenis, biliard, squash, badminton, diskotéka.Zdarma: živá hudba, diskotéka, karaoke, tematické večerní programy, miniklub, dětské hřiště, stolní tenis, kulečník, tenis, fitnessWellness:  sladkovodní bazény, pára, sauna. Za poplatek: masáže, jacuzzi.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* noclehy dle smlouvy o zájezdu* služby česky hovořícího delegáta na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Na místě se platí povinná turistická taxa cca 10 USD/ pokoj/ noc.

Mapa

Fotogalerie