Adaaran Club Rannalhi (3* plus) ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 49 290 Kč

Popis

O hotelu
Ostrůvek, na kterém se resort nachází, patří k menším: jeho délka je cca 450 metrů a šířka pouhých cca 140 metrů. Díky vzdálenosti reefu 10 - 40 metrů poskytuje Club Rannalhi ideální podmínky pro šnorchlování, pro běžné koupání je jeho laguna ideální. Povrch je bohatě porostlý tropickou vegetací. Hostům slouží recepce (WiFi), hlavní restaurant, Coffee-shop, bar, boutique, klenotník, prádelna.

Lokalita
Club Rannalhi se nachází v South Male atolu a doprava z mezinárodního letiště Hulhule trvá rychlým člunem cca 45 minut.

Popis pokojů
Celkem je zde 130 pokojů, přičemž téměř stovka v základní kategorii Classic (Ocean View v prvním patře a Beach View v přízemí). Jsou umístěny po čtyřech v patrových, příjemně barevně koncipovaných vilkách. V každém pokoji je sprcha/WC, fén, klimatizace, stropní ventilátor, sejf, lednička (případné naplnění nespadá do all inclusive), telefon, TV a terasa či balkon s výhledem do zahradního areálu. Zbytek tvoří Water Villy, vžy po dvou samostatných pokojích. Vybavené jsou jako Classic pokoje, navíc je zde varná konvice (káva/čaj) a přímý vstup z terasy do vody.

Restaurace, bary, stravování
All inclusive
V rámci systému all inclusive máte k dispozici snídani (7:30-9:30), oběd (12:30-14:30), večeři (19:30-21:30) – vše formou bufetu. Během dne máte možnost si dát lehčí jídlo formou snacku (10:30-11:30, 16:30-18:00, 23:00-00:00) a nápoje od 09:30 do půlnoci.

Z nápojů jsou k dispozici whiskey, brandy,gin, vodka, rum a pivo. Víno rozlévané (většinou australské nebo jihoafrické) a běžné nealkoholické nápoje.

Součástí systému nejsou : čerstvé džusy, prémiové značky alkoholu, minibar, nápoje po půlnoci do 09:30, specifická káva jako je cappuccino, espresso apod., víno v lahvích.

Fitness a lázně
V hotelu jsou lázně řetězce Chavana Spa (procedury za úhradu).

Aktivity v hotelu a okolí
Bezplatně možnost zahrát si fotbal, beachvolejbal, stolní tenis. Za úhradu vybavení pro šnorchlování, windsurfing, kanoe, katamarany, potápění (PADI).


Poloha:

Souostroví Maledivy je roztroušeno kolem rovníku v Indickém oceánu a představuje sen o tropickém ráji a romantické dovolené. Ostrovy jsou lemovány nádhernými písčitými plážemi, které zpevňují palmové háje. Všechny ostrovy jsou obklopeny korálovými útesy, ve kterých žijí nejrůznější druhy okouzlujících, někdy až magicky krásných mořských živočichů. Maledivské souostroví se skládá z 1.190 ostrovů, které zabírají dohromady 90.000 čtverečních kilometrů. Žádný z ostrovů nevyčnívá nad mořskou hladinu více 2 – 3 m. Pokud tedy hladina moře stoupne, hrozí, že všechny atoly zmizí pod mořskou hladinou. Maledivské souostroví tvoří jednotlivé atoly, které dosahují v průměru až několik desítek kilometrů. Každý atol je tvořen skupinou ostrůvků a korálovým útesem ve tvaru prstence. Uprostřed atolu je korálová laguna, ve které žijí tisíce zajímavých podmořských živočichů. To vytváří ideální podmínky pro potápění a šnorchlování. Maledivy svou krásou podmořského života musí okouzlit snad každého. Stačí jednou se ponořit pod mořskou hladinu a chvíli pozorovat podmořské království. Díky tomu, že v laguně je klidná ničím nezkalená voda, je tu výborná viditelnost. Místo si tu najdou zkušení i amatérští potápěči. Určitě pod hladinou objevíte želvy, rejnoky, chobotnice, malé druhy žraloků, velké okouny, murény, barracudy a tisíce další druhů ryb a živočichů.

Mapa

Fotogalerie