Makpetrol ****

od 14 205 Kč

Popis

Pro překročení makedonských hranic nepotřebují čeští občané vízum až na 90 dní pobytu. Ke vstupu do země je zapotřebí občanský průkaz nebo cestovní pas.
Obvyklá hlavní turistická sezóna v Makedonii trvá od začátku června do poloviny září.

Den první
Odlet z Polska. Sraz 2 hodiny před plánovaným odletem u stánku Rainbow na letišti. Aktuální letové řády si prosím ověřte na adrese: R.pl/rozklady.
 


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a na slunci, účast na fakultativních výletech apod.
 


Den poslední
Vysedání z hotelu na konci posledního hotelového dne, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Cena zahrnuje: charterový let, letištní poplatky, transfery letiště-hotel, 7 nebo 14 započatých nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, péči o polského rezidenta, balíček pojištění TU Europa ve verzi základní (NNW, KL, Asistence a zavazadla).


 

Cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravování jiné než uvedené v popisu stravy v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, pobytovou taxu splatnou na místě cca  0,8 EUR/den/osoba a další osobní výdaje.

 
Pro překročení makedonských hranic nepotřebují čeští občané vízum až na 90 dní pobytu. Ke vstupu do země je zapotřebí platný občanský průkaz nebo cestovní pas.


Ubytování:

Popis - Poloha Komorní třípatrový hotel Makpetrol (po rekonstrukci v roce 2016) se nachází v letovisku Elen Kamen, v obklopení zeleně, s malebným výhledem na Ohridské jezero vzdálené cca 200 m od hotelu. Do centra města Struga je to cca 7 km (autobusová zastávka se nachází cca 50 m od hotelu - cca 1 EUR/os., taxi cca 2 EUR/os.), do města Ohrid cca 20 km (taxi cca 7 EUR). Nejbližší letiště je vzdáleno cca 15 km. V roce 2014 získal hotel Makpetrol cenu "Zoover Award" - prestižní ocenění udělené uživateli internetu, které svědčí o vysoké úrovni služeb a spokojenosti hostů. Hotel se nachází v sousedství hotelu Izgrev Spa & Aquapark. Pláž Písčito-oblázková pláž je vzdálena 200 m od hotelu Makpetrol, sestup po schodech. Pláž je společná s hotelem Izgrev Spa & Aquapark. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma. Bar na pláži (za poplatek; společný s hotelem Izgrev Spa & Aquapark). Vybavení 24hodinová recepce, výtah, trezor na recepci (zdarma), hlavní restaurace s terasou a krásným výhledem na jezero, kde jsou servírovány pokrmy místní i mezinárodní kuchyně, aperitiv bar u bazénu a plážový bar (za poplatek; společný s hotelem Izgrev Spa & Aquapark). Hostům je k dispozici bazén oválného tvaru (375 ​​m², 2,2 m hluboký) a samostatný dětský bazén (16 ​​m², 60 cm hluboký), fitness centrum, tenisový kurt, basketbalové a fotbalové hřiště, stolní tenis. Lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma. Pokoje Hotel Makpetrol má více než 40 klimatizovaných dvoulůžkových pokojů. Pokoje jsou vybaveny koupelnou (WC, sprcha/vana, vysoušeč vlasů) a balkonem nebo terasou s výhledem na Ohridské jezero. Možnost přidání přistýlky pro dítě (dětská postýlka na vyžádání). V každém pokoji: satelitní TV, telefon, trezor a minibar (za příplatek). Strava All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), obědy (12:00-14:00) a večeře (19:00-21:00) - jsou podávány formou bohatého bufetu v hlavní hotelové restauraci. Neomezené místní nealkoholické (káva, čaj) a alkoholické nápoje (ouzo, pivo, víno) jsou k dispozici v hodinách od 10:00-22:00.  Hotel si vyhrazuje právo změny rozsahu služeb zahrnutých v programu All Inclusive (např. času servírování pokrmů).    Sport a zábava Hostům je k dispozici: malé fitness centrum (sauna, masáže a další procedury za poplatek), hřiště (pro fotbal, basketbal a házenou), stolní tenis a dětské hřiště. V nedalekém hotelu Izgrev lze využívat aquapark (za příplatek, nutná dřívější rezervace). Internet V lobby a na terase Wi-Fi připojení k internetu - zdarma. Místní kategorie **** Webové stránky http://hotels.makpetrol.com.mk/struga/zahotelot_mk.asp Hodnocení klientů Recenze k tomuto hotelu najdete zde: https://r.pl/macedonia-wypoczynek/makpetrol Náš názor Malý, komfortní hotel Makpetrol s velmi dobrým servisem a standardem, vhodný k plné relaxaci. Hotel byl oceněn "Zoover Award" - uděleným uživateli internetu. Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny. 

Fotogalerie