Granit ****

od 14 849 Kč

Popis

Pro překročení makedonských hranic nepotřebují čeští občané vízum až na 90 dní pobytu. Ke vstupu do země je zapotřebí občanský průkaz nebo cestovní pas.
Obvyklá hlavní turistická sezóna v Makedonii trvá od začátku června do poloviny září.

Den první
Odlet z Polska. Sraz 2 hodiny před plánovaným odletem u stánku Rainbow na letišti. Aktuální letové řády si prosím ověřte na adrese: R.pl/rozklady.
 


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a na slunci, účast na fakultativních výletech apod.
 


Den poslední
Vysedání z hotelu na konci posledního hotelového dne, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Cena zahrnuje: charterový let, letištní poplatky, transfery letiště-hotel, 7 nebo 14 započatých nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, péči o polského rezidenta, balíček pojištění TU Europa ve verzi základní (NNW, KL, Asistence a zavazadla).


 

Cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravování jiné než uvedené v popisu stravy v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, pobytovou taxu splatnou na místě cca  0,8 EUR/den/osoba a další osobní výdaje.

 
Pro překročení makedonských hranic nepotřebují čeští občané vízum až na 90 dní pobytu. Ke vstupu do země je zapotřebí platný občanský průkaz nebo cestovní pas.


Ubytování:

Umístění - Třípatrový hotelový komplex Granit se nachází přímo na břehu Ohridského jezera a je obklopen parkovou zelení. Do centra Ohridu je to cca 5 km (autobusová zastávka cca 200 m od hotelu). Na nejbližší letiště cca 12 km..

Pláž - Hotel má soukromou písčito-oblázkovou pláž, která je uměle vytvořena na slunečních terasách na břehu jezera a je ideálním místem k odpočinku. Přístup k jezeru z mola po schůdcích. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Plážový bar (za poplatek) obklopený vegetací a barevnými květinami.

K dispozici pro hosty - Hodinová recepce, 2 výtahy, trezor na recepci, směnárna. Hlavní restaurace s terasou s krásným výhledem na jezero, restaurace a'la carte a bary (např. v lobby, u bazénu, na pláži; některé bary jsou za příplatek). Velký bazén ve tvaru laguny (hloubka 1,4 m); dětské brouzdaliště; u bazénu jsou zdarma k dispozici osušky, slunečníky a lehátka..

Internet - Bezplatné Wi-Fi v pokojích a veřejných prostorách

Catering - All inclusive: snídaně (08:00-10:30), oběd (12:00-14:00), večeře (18:00-20:30) (všechna jídla formou bufetu) ve 2 restauracích (v jedné je k dispozici pouze snídaně, v druhé oběd a večeře). Občerstvení (17:00-18:30) a zmrzlina (12:00-17:00). Místní alkoholické (pivo, víno, ouzo atd.) a nealkoholické nápoje (09:00-22:00).

Sportovní a animační program - V areálu: bezplatné fitness centrum otevřené 24 hodin denně, basketbalové hřiště (zdarma), tenisový kurt (za poplatek), stůl na stolní tenis. Pro nejmenší: dětské hřiště, miniklub, animace (v němčině)..

Webové stránky - http://hotelgranit.com.mk/index.php

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Jeden z mála hotelů v Makedonii, který nabízí all inclusive s kompletními službami. Dobrá volba pro všechny, kteří ocení bezstarostnou dovolenou v komfortních podmínkách. Doporučujeme pro skupiny přátel a páry

Fotogalerie