Spirit Hotel Thermal spa *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 7 730 Kč

Popis



Ubytování:

Popis - Pětihvězdičkový hotel Spirit v Sárváru byl otevřen v březnu 2008. Leží v malebné krajině sedmi jezer lázní Sárvár, krásných lesů a luk. Spirit Hotel poskytuje dobře vybavené fitness centrum, bowlingové dráhy, squashový kurt a 2 kurty tenisové. V okolí se můžete věnovat severské chůzi, cyklistice a jízdě na koni.

Wellness - V hotelu je 22 bazénů, 9 saun, luxusní hammam, velké kosmetické a léčebné centrum. Pleťové zkrášlující rituály: obličej, tělo, manikúra, pedikúra, lékařské vyšetření, masáže: lymfatické, reflexní chodidel, léčebná, inhalace, bahenní zábal, elektroléčba, kyslíková terapie.

Strava - Hotel se dívá na stravování jako na nedílnou součást dokonalého odpočinku a relaxace. Hosty rozmazluje pokrmy jak maďarskými, tak i mezinárodními. Pro přípravu pokrmů jsou vybírány organické a bio ingredience. Hotel může vytvořit i různé dietní pokrmy a postní kúry. Zvýšená pozornost je věnována vegetariánům.Stravování se odehrává v restauraci Onyx. Občerstvit se hosté mohou v lobby baru, baru Oxygen a Luna.

Typ ubytování - Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, pokoje více typů (Premium, Oriental s kulatou postelí, Grand a King s vířivkou), s příslušenstvím, internetová přípojka, klimatizace, telefon, TV, trezor, minibar.

Cena zahrnuje - ubytování s polopenzí, welcome drink, volné využití "Oasis Spa and Wellness", volné využití saunového světa, volné využití fitness, sportovní a fitness programy podle denní nabídky

Povinný poplatek - pobytová taxa 1,60 EUR / osobu nad 18 let / noc

Fakultativní poplatek - parkování 7 EUR / noc, pes 15 EUR / noc

Fotogalerie