Sirius Hotel ****+

Dejte vědět svým přátelům:

od 6 225 Kč

Popis



Ubytování:

Tipy - - nově v nabídce - slevy pro děti - ve vybraných termínech akce 4=3 a 5=4 - wellness s bazény a saunovým světem - na břehu Balatonu

Obecný popis - elegantní hotel Sirius je určen pro všechny věkové kategorie a nabízí oslnivé výhledy na jezero Balaton a mnoho příležitostí pro aktivní odpočinek.

Poloha - hotel leží přímo u jezera Balaton v městečku Keszthely cca 500 m od veřejné pláže.

Vybavení - recepce, restaurace, zahrada, parkoviště, terasa, bar, wellness centrum a saunový svět, soukromá pláž, animační tým, dětské hřiště, kavárna v objektu, klimatizace, výtah, bezbariérové pokoje, fitness a další.

Ubytování - 2+0 Park, cca 23 m2 - 2lůžkový pokoj, balkon, orientace do parku a na město. 1+0 Park, cca 23 m2 - 1lůžkový pokoj, balkon, orientace do parku a na město. 2+1 Lake, cca 23 m2 - 2lůžkový pokoj s možností přistýlky, balkon, orientace na jezero Balaton. 2+2 Junior Suite, cca 48 m2 - rodinný pokoj typu Junior Suite, 2lůžková ložnice, denní místnost s rozkládací pohovkou (možnost přistýlky pro 2 děti do 6 let), balkon, orientace na jezero Balaton. 2+2 Connecting room, cca 48 m2 - rodinný pokoj typu connecting room, 2x 2lůžkový pokoj propojen spojovacími dveřmi pro 2 dospělé a 2 děti do 12 let na přistýlce, balkon, orientace do parku a na město. Pokoje jsou vybaveny: koupelna se sprchou a WC, fén, klimatizace, TV, sejf, Wi-Fi (bez garance rychlosti připojení). Zapůjčení ručníků a županů pro dospělé osoby.

Stravování - polopenze formou bohatého bufetu.

Doplňující informace - - dětská postýlka: na zpětné potvrzení, za případný poplatek - domácí zvíře: na zpětné potvrzení, za poplatek cca 20 EUR/den, pouze malá plemena - parkování: na hotelovém parkovišti nebo v podzemní garáži, za poplatek 3 EUR/auto/den

Sport a zábava - Spa Essence wellness world o rozloze 1 600 m2: venkovní zážitkový bazén, dětský bazén, dva vnitřní zážitkové bazény s masážemi, šumivou a perličkovou koupelí, jacuzzi, zážitkový bazén s pomalou řekou, relaxační bazén s vířivkou, saunový svět, wellness procedury a masáže, relax zóna a další. Animační tým, dětské hřiště, jezero Balaton, fitness centrum, městečko Keszthely nabízí mnoho památek a kulturní vyžití.

Povinné poplatky na místě - pobytová taxa cca 1,7 EUR/os./den.

Fotogalerie