Park inn - Zalakaros ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 5 380 Kč

Popis

POLOHA UBYTOVÁNÍ
hotel Park Inn**** se nachází v lázeňském městě Malého Balatonu Zalakaros, cca 17 km od města Hévíz. V blízkosti ZOO "Zobori Kalandozoo" v Zalaszabar (15 km), ostrov Kányavári-sziget (biotop vodního ptactva), buvolí rezervace v Kápolnapuszta (9 km), vinařská stezka Zala a další.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ
recepce, 2 restaurace, terasa, Lobby & Lounge Bar, Wi-Fi, kulečník, šipky, uzavřené parkoviště a podzemní garáže. Hotel propojen s termálními lázněmi Gránit.

PŘÍJEZD VLAKEM
Vlakem z Prahy/Brna do Budapeště (RegioJet 1031/1035), stanice Budapest-Deli (konečná stanice). Z nádraží jezdí každé 2 hodiny přímý spoj do stanice Nagykanizsa. Z vlakového nádraží pěšky (taxi) na autobusové (1,9 km). Z autobusového nádraží jezdí každých 40 minut autobus (6415) do stanice Zalakaros, autóbusz-állomas. Autobusem (6420) na zastávku Zalakaros, fedett fürdő. Hotel je od zastávky vzdálený asi 290 m.Cesta vlakem z Prahy s 1 přestupem trvá cca 11 h.Cesta vlakem z Brna s 1 přestupem trvá cca 8 h.Aktuální spojení vyhledáte na www.jizdnirady.cz

PŘÍJEZD AUTOBUSEM
Autobusem z Prahy/Brna do Budapeště (Flixbus 260), zastávka Budapest Kelenföld, bus station. Pěšky asi 130 m na vlakové nádraží Budapest- Kelenföld, odtud vlakem do stanice Budapest-Deli. Z nádraží jezdí každé 2 hodiny přímý spoj do stanice Nagykanizsa. Z vlakového nádraží pěšky (taxi) na autobusové (1,9 km). Z autobusového nádraží jezdí každých 40 minut autobus (6415) do stanice Zalakaros, autóbusz-állomas. Autobusem (6420) na zastávku Zalakaros, fedett fürdő. Hotel je od zastávky vzdálený asi 290 m.Cesta autobusem z Prahy se 2 přestupy trvá cca 10 h 30 m.Cesta autobusem z Brna se 2 přestupy trvá cca 7 h 40 m.Aktuální spojení vyhledáte na www.jizdnirady.cz

PŘÍJEZD AUTEM
Vzdálenost: z Prahy: 514,6 km, z Českých Budějovic: 514,6 km, z Brna: 369,5 km, z Ostravy: 544,3 km



Ubytování:

URČITĚ OCENÍTE - Proč hotel Park Inn v Zalakaros:- hotel propojen s termálními lázněmi- vstup do termálních lázní v ceně- vhodné pro rodiny s dětmi- polopenze nebo all inclusive

KDE BUDETE SPÁT - 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky (přistýlka rozkládací křeslo) a rodinné pokoje (propojené dva 2-lůžkové pokoje nebo apartmán s 1 ložnicí a obývacím pokojem se 2 přistýlkami - CK negarantuje), Spr.+WC, SAT/TV, telefon, fén, Wi-Fi, balkon.POZN. Rodinné pokoje na dotaz.

CELKOVÁ KAPACITA - 236 pokojů

FORMA STRAVY - polopenze.all inclusive za příplatek v CK.

POBYT S DĚTMI - Až 2 děti do 5,99 let s polopenzí nebo all inclusive ZDARMA.(jedno na přistýlce, druhé bez nároku na lůžko)Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 dospělých osob na pokoji.

MOŽNOST KOUPÁNÍ - Termální lázně Gránit (propojeny s hotelem):Léčebné centrum: 1x léčebný sedací bazén venkovní, 1x léčebný sedací bazén krytý, 1x termální sedací bazén krytý, 1x termální jacuzzi krytá, lehátka.Kryté lázně: 2x léčebný sedací bazén krytý, 1x termální bazén krytý, bazén pro trakce, lehátka, svět saun: 2 finské sauny, parní sauna, ponorný bazén, prostory k odpočinku.Termální a zážitkové lázně: 1x relaxační bazén venkovní, 1x dětský zážitkový bazén venkovní, 1x dětský bazén se skluzavkou venkovní, 1x relaxační bazén krytý, 1x plavecký a relaxační bazén krytý, 1x dětský zážitkový bazén krytý, 1x bazén, do kterého směřuje skluzavka, velká zážitková skluzavka (tobogány), finská, aromatická a světelná terapeutická sauna, ponorný bazén, parní kabina zdarma, lehátka.Termální koupaliště: 1x léčebný sedací bazén venkovní, 1x termální bazén venkovní, 1x víceúčelový rodinný bazén venkovní, 1x dětské brouzdaliště venkovní, 1x plavecký, sportovní bazén venkovní, 1x bazén s umělým vlnobitím venkovní, 1x bazén se skluzavkou venkovní.

NEPŘEHLÉDNĚTE - Pobyt začíná nástupem od 15.00 hod a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolnění pokoje do 12.00 hod v den odjezdu. V případě dokoupení All Inclusive končí pobyt obědem. Vstup do lázní v den příjezdu od 15.00 hod a v den odjezdu do 12.00 hod.

REKREAČNÍ POPLATEK (informativní údaj) - 1,70 €/den

POBYT SE ZVÍŘETEM (informativní údaj) - 13 €/noc, od 7 nocí 9 €/noc

PARKOVÁNÍ (informativní údaj) - venkovní parkování nebo podzemní garáže: 13 €/noc/auto

Program:

1. PROGRAMOVÝ POBYT
RELAXAČNÍ POBYT ALL INCLUSIVE - ubytování s all inclusive * snídaně formou bufetu (7.00 – 10.00 hod)* brunch (10.30 – 11.30 hod)* oběd formou bufetu (12.00 – 15.00 hod)* odpolední snack (15.30 – 17.00 hod)* večeře formou bufetu (18.00 – 21.30 hod)* neomezená konzumace nápojů – nápoje z automatu (káva, voda, nealko nápoje a džusy), široká nabídka čajů, točené pivo a rozlévaná vína (7.00 – 21.30 hod)BONUSY ZDARMA: vstup do termálních lázní Gránit (mimo svět saun) a fitness, župan, osuška, Wi-Fi, dětský koutek v hotelu (bez dozoru)

Mapa

Fotogalerie