Mosonmagyaróvár - Hotel Thermal ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 3 850 Kč

Popis

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
V hotelu: wellness a spa (vířivka, solná jeskyně, finská sauna, masážní křesla), léčebné procedury (elektroterapie, bahenní zábaly, léčebné masáže, fyzioterapie, masáže, wellness procedury), salón krásy (kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra)).V těsné blízkosti: Flexum Thermal & SpaLázně se nacházejí v srdci města a jsou naplněny léčivou vodou vytékající na povrch z hloubky 2000 metrů. Voda má jednu z nejlepších složení v Evropě. Bazény s různou teplotou vody splňující všechny nároky dávají místo wellness zážitkům, regeneraci, příležitostem k relaxaci i sportu. Léky založené na uznávané léčivé vodě jsou také rozsáhlé: zdravotní střediska, bazén, voltaická koupel, vířivá koupel, léčebné masáže, bahenní zábal, elektroléčba, léčebná gymnastika a aqua fitness.Lázně mají 7 bazénů, které jsou v provozu ve všech ročních obdobích, bez chemikálií: krytý 33 m dlouhý bazén, dva sedací bazény, jeden s lékařskou vodou a jeden s minerální vodou, bazén pro léčebnou gymnastiku, wellness bazén, wellness bazén , spolu s vodní plochou 1900 metrů čtverečních. Kolem bazénů jsou otevřené a kryté relaxační prostory s útulnými lehátky. Na naše hosty čeká nový venkovní plavecký bazén o délce 25 m a vodní plocha 2300 metrů čtverečních.

POZNÁMKA
V hotelu není dovoleno ubytovat domácí mazlíčky.Parkování možné na parkovišti před hotelem za poplatek.Z důvodu maximálního komfortu jsou přistýlky k dispozici pouze pro děti do 14 let.Veškeré speciální požadavky (např. ubytování v prvním patře, výhled na lázně, balkon, blízko výtahu atd.) jsou na vyžádání - je tedy nutné je nahlásit ještě před vytvořením rezervace.


Poloha:

Mosonmagyaróvár: menší městečko s klidnou atmosférou se nachází jen pár kilometrů od slovenských hranic. Město vzniklo spojením města Magyaróvár (v doslovném překladu Maďarský starý hrad) a města Moson v roce 1939.Městem v Malé dunajské kotlině protéká řeka Litava, která se zde vlévá do pravého ramene (Mošoňský Dunaj) veletoku Dunaje. Je zde barokní zámek patřící rodu Rákócziů a Hansági muzeum. Toto malé městečko se pyšní bohatou historií, která sahá až do dob starého Říma. Lázně Mosonmagyaróvár:Lázně se nacházejí nedaleko centra stejnojmenného města uprostřed zeleně a nabízejí rozmanité možnosti vyžití, relaxace, uvolnění a ozdravných procedur. K tomu napomáhá lázeňská termální voda, která vyvěrá na povrch z hloubky 2 000 metrů a má 74 stupňů Celsia, voda je léčivá díky prameni s alkalickou, hydrogen-uhličitanovou vodou s obsahem mnoha rozpuštěných solí Její blahodárné účinky jsou opravdu výjimečné, je totiž jedna z pěti nejúčinnějších léčebných vod v Evropě. Návštěvníky, kteří zavítají do lázní, nejčastěji trápí onemocnění pohybového aparátu, ale pobyt se doporučuje také pro onemocnění dýchacích cest. Lázeňský komplex nabízí několik léčebných, zážitkových či plaveckých bazénů, většina z nich je venkovních a v zimních měsících si návštěvníci užívají horké termální vody teplotou 36 °C – 38 °C, zatímco venkovní teploty klesají k bodu mrazu. Lázně vyhledávají hosté všech věkových kategorií a nabízejí mimo jiné i sportovní aktivity či v létě zábavné dětské skluzavky a atrakce. V neposlední řadě lázně disponují také novým wellness centrem či službami lékařských odborníků.Seznam bazénů a jejich teploty:Lázeňský bazén (Zlatý spa bazén) 36-38 °C Bazén se sedátky I. (Stříbrný bazén se sedátky) 34-36 °C Zátěžový koupelový bazén 35-37 °C 1Aqua Hotel bazén se sedátky 35-37 °C Bazén 33 27-29 °C Zážitkový bazén I. 30-33 °C Zážitkový bazén II. 36-37 °C Zážitkový bazén III. 36-37 °C 25 m bazén 27-29 °C Baby bazén 30-32 °C Dětský bazén 30-32 °C Sprej park 30-32 °C


Ubytování:

Balíček 1 - Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní v počtu dle zvolené délky pobytu, neomezený vstup do Flexum Thermal & SPA s využitím saunového světa, využití hotelové wellness zóny (vířivka, finská sauna) a solné jeskyně (od 9:00 do 21:00 hod.), vysokorychlostní Wi-Fi.

Balíček 2 - Cena pobytu Be my Valentine (2 noci) zahrnuje 2x ubytování s polopenzí, v rámci polopenze 14.února Galavečeři s živou hudbou, překvapení (sekt a čokoláda při příjezdu), neomezený vstup do termálních lázní Flexum Thermal&Spa s využitím saunového světa, večerní koupání při svíčkách do 22:00 hod. s živou hudbou, vstup do solné jeskyně se solí z Mrtvého moře (denně 9-21 hod.), Wi-Fi.BONUS v rámci "TÝDNE MANŽELSTVÍ" (11.-18.2.2023 denně 14:30-17:00 hod.): 1x aromatická masáž pro pár (20 min., nutná rezervace) NEBO privátní vířivka pro pár (20 min.) za zvýhodněnou cenu 27 EUR (10000 HUF)/pár.

Balíček 3 - Cena pobytu Zimní/jarní/letní/podzimní dny (2 noci) zahrnuje 2x ubytování s polopenzí, neomezený vstup do termálních koupelí a saunového světa ve Flexum Thermal s přímým vstupem z hotelu, volný vstup do solné jeskyně se solí z Mrtvého moře (v otevírací době 9:00-21:00 hod.), zapůjčení županu, Wi-Fi.BONUS: využití exkluzivního hotelového wellness (vířivka, sauna) (denně od 10:00 do 21:00) za poplatek.

Balíček 4 - Cena pobytu Wellness dny pro seniory (2 nebo 3 noci) zahrnuje 2x nebo 3x ubytování s polopenzí dle výběru délky pobytu, 1x mašáž (15 min.), neomezený vstup do termálních koupelí a saunového světa ve Flexum Thermal s přímým vstupem z hotelu, volný vstup do solné jeskyně se solí z Mrtvého moře (v otevírací době 9:00-21:00 hod.), zapůjčení županu, Wi-Fi. Možnost objednání soukromého využití wellness centra (za poplatek)

Balíček 5 - Cena pobytu Dobíjení v Szigetközu (3 noci) zahrnuje 3x ubytování s polopenzí, neomezený vstup do termálních koupelí a saunového světa ve Flexum Thermal s přímým vstupem z hotelu, volný vstup do solné jeskyně se solí z Mrtvého moře (v otevírací době 9:00-21:00 hod.), zapůjčení županu, Wi-Fi.BONUS: využití exkluzivního hotelového wellness (vířivka, sauna) (denně od 10:00 do 21:00) za poplatek.

Balíček 6 - Cena pobytu Slunečné dny (4 noci) zahrnuje 4x ubytování s polopenzí, neomezený vstup do termálních koupelí a saunového světa ve Flexum Thermal s přímým vstupem z hotelu, volný vstup do solné jeskyně se solí z Mrtvého moře (v otevírací době 9:00-21:00 hod.), zapůjčení županu, Wi-Fi.BONUS: využití exkluzivního hotelového wellness (vířivka, sauna) (denně od 10:00 do 21:00) za poplatek.

Balíček 7 - Cena pobytu Zimní/jarní/letní/podzimní chvíle (5 nocí) zahrnuje 5x ubytování s polopenzí, 1x masáž (15 min.), neomezený vstup do termálních koupelí a saunového světa ve Flexum Thermal s přímým vstupem z hotelu, volný vstup do solné jeskyně se solí z Mrtvého moře (v otevírací době 9:00-21:00 hod.), zapůjčení županu, Wi-Fi.BONUS: využití exkluzivního hotelového wellness (vířivka, sauna) (denně od 10:00 do 21:00) za poplatek.

Balíček 8 - Cena pobytu Lázeňský týden - vodní zážitky (7 nocí) zahrnuje 7x ubytování s polopenzí, 1x masáž (15 min.), neomezený vstup do termálních koupelí a saunového světa ve Flexum Thermal s přímým vstupem z hotelu, volný vstup do solné jeskyně se solí z Mrtvého moře (v otevírací době 9:00-21:00 hod.), zapůjčení županu, Wi-Fi.BONUS: využití exkluzivního hotelového wellness (vířivka, sauna) (denně od 10:00 do 21:00) za poplatek.

Balíček 9 - Cena pobytu Týdenní léčebný (7 nocí) zahrnuje 7x ubytování s polopenzí, týdenní komplexní léčbu s lékařským vyšetřením a 10 procedurami, neomezený vstup do termálních koupelí a saunového světa ve Flexum Thermal s přímým vstupem z hotelu, volný vstup do solné jeskyně se solí z Mrtvého moře (v otevírací době 9:00-21:00 hod.), zapůjčení županu, Wi-Fi.BONUS: využití exkluzivního hotelového wellness (vířivka, sauna) (denně od 10:00 do 21:00) za poplatek.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ - restaurace, recepce, bar, výtah, wellness a spa (vířivka, solná jeskyně, finská sauna, masážní křesla), léčebné procedury (elektroterapie, bahenní zábaly, léčebné masáže, fyzioterapie, masáže, wellness procedury), salón krásy (kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra)), lékařská ordinace, obchod se suvenýry, Wi-Fi (zdarma), půjčovna kol, hlídané parkoviště.

VYBAVENÍ POKOJŮ - 2lůžkové pokoje manželská postel nebo oddělená lůžka, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župany, pantofle), minibar, trezor, telefon, klimatizace, LCD TV, Wi-Fi (zdarma). Některé pokoje mají možnosti přistýlky a některé mají balkón (za poplatek). 2lůžkový pokoj lze využít jaké jako 1lůžkový.4lůžkové rodinné pokoje 2 propojené 2lůžkové pokoje pro 2 dospělé a 2 děti do 18 let, dvoulůžko a samostatná lůžka, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župany, pantofle), minibar, trezor, telefon, klimatizace, LCD TV, Wi-Fi (zdarma).

Mapa

Fotogalerie