Hunguest Hotel Pelion ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 6 453 Kč

Popis


Poloha:

Městečko Tapolca leží severně od jezera Balaton (11km) na úpatí 14 čedičových kopců, které jsou pokryty bohatými vinicemi. K zajímavostem místa patří především podzemní jeskynní jezero, které bylo objeveno na začátku 20.století. Tapolca se vyznačuje příjemným, vyváženým klimatem. V naší nabídce najdete hotel Pelion**** s vlastním wellness centrem, kde se nacházejí i termální bazény. Praha - Tapolca: 502km, Brno - Tapolca: 302km


Ubytování:

Tipy - - přímo propojen s léčebnými jeskyněmi - hotelové termální bazény - blízko Balatonu

Obecný popis - městečko Tapolca je známá především jako město jeskyní a vod. Oboje je úspěšně využito v hotelu Pelion - podzemní léčivá jeskyně a termální bazény. Prožijte relax a zasloužený odpočinek v tomto komfortním ubytování. Hotel je chodbou přímo propojen se známým jeskynním systémem, který je vyhledávaným pro léčbu onemocnění dýchacích cest.

Poloha - hotel je umístěn v pěkném rozlehlém parku blízko centra města. Cca 15 km od jezera Balaton.

Vybavení - recepce, restaurace, kavárna, bar, wellness ostrov, podzemní jeskynní systém, tenisové kurty, squash, obchod se suvenýry, parkoviště, badminton, minigolf, footgolf, půjčovna kol a elektrických koloběžek, billiard, šipky, kadeřnický a kosmetický salon.

Ubytování - 2+1, cca 24 m2 - 2lůžkový pokoj s možností přistýlky. 1+0, cca 20 m2 - 1lůžkový pokoj. Junior Suite 2(+2), cca 46 m2 - ložnice s manželským lůžkem, obývací pokoj s rozkládací pohovkou (přistýlka až pro 2 osoby). Pokoje jsou vybaveny: koupelna se sprchou/vanou a WC, fén, klimatizace, TV, telefon, minibar, sejf, WiFi (bez garance rychlosti připojení). Většina pokojů s balkonem. Na pokoji k zapůjčení ručníky a župan. Hotel nabízí bezbariérové pokoje na dotaz v CK.

Stravování - polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

Doplňující informace - - dětská postýlka: na zpětné potvrzení, zdarma - domácí zvíře: není povoleno - parkování: v areálu hotelu, zdarma

Sport a zábava - hotelový wellness ostrov: - venkovní a vnitřní bazény - termální bazén - zážitkový bazén - venkovní plavecký bazén - venkovní tobogánová věž - dětský bazén - vířivka - saunový svět - infra sauna, parní komora, bio sauna Pod hotelem se nachází krasová jeskyně, která má speciální klima s léčivým účinkem na dýchací ústrojí, astma a alergie. Možnost dokoupení procedur - velký výběr masáží a kosmetických zákroků.

Povinné poplatky na místě - pobytová taxa cca 1,7 EUR/os./den. Platí osoby od 18 let.

Mapa

Fotogalerie