Hotel Mercure Budapest Castle Hill ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 8 619 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - V blízkosti historického centra města

Výhody nabídky 2 - Luxusní hotel kvalitního řetězce

Výhody nabídky 3 - Možnost rodinných pokojů

Výhody nabídky 4 - Bez transferu

Středisko - BudapešťPraha: 530 km, Brno: 330 km, Bratislava: 200 km

Poloha - Hotel se nachází hned vedle zastávky metra. Centrum města se nachází 4 zastávky metrem od hotelu. V pěší vzdálenosti se nachází Hradní čtvrť a Řetězový most. Hotel je snadno dostupný z dálnic M1 a M7. Letiště BUD je vzdáleno přibližně 22 km.

Vybavení - Recepce 24 hod denně, restaurace, bar, soukromé parkoviště za poplatek, WiFi zdarma, dobíjecí stanice pro elektromobily, klimatizace, pelíšky a misky pro domácí mazlíčky, za poplatek společenské a business prostory, čištění a praní oděvů.

Ubytování - Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s přistýlkou a vlastním zařízením (koupelna, WC, fén, většina pokojů nabízí výhled na město. V pokoji nechybí také vybavení jako je TV/sat. s plochou obrazovkou, rádio, trezor, klimatizace,  kávovar, trezor na notebook, psací stůl.

Strava - Snídaně formou bufetu.

Cena zahrnuje - * Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu * 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu * Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb. U varianty leteckou dopravou: * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků

Informace - Cena nezahrnuje transfery v destinaci a pobytovou taxu splatnou na místě v hotelu. 

Mapa

Fotogalerie