Hotel Fagus ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 6 740 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Hotelové Spa, bazény, saunový svět

Výhody nabídky 2 - Vhodné i pro náročnější klientelu

Výhody nabídky 3 - Snídaně a večeře bohatým bufetem

Středisko - Sopron.

Poloha - Hotel Fagus se nachází ve městě Sopron v západní části Maďarska, poblíž rakouských hranic. V okolí je krásná příroda, divadlo a kultura, hrady a zámky.

Vybavení - Wi-Fi, parkoviště, klimatizace, Spa svět vč. saunového světa a bazénů.

Ubytování - Dvoulůžkový pokoj standard plus s balkonemDvoulůžkový pokoj Forest plus (výhled do hotelové zahrady), s možností přistýlkyNa vyžádání rodinné pokoje a apartmányV pokojích je nastavitelná klimatizace, Wi-Fi, TV, trezor, fén, župany a ručníky.

Strava - Polopenze. Snídaně i večeře formou bufetu.

Sport a zábava - Nově zrekonstruované spa s bazény a saunami, fitness, sportovní programy.Plavecký dobrodružný a dětský bazén, saunový svět (finská, aroma, čertova, infrasauna,ledová fontána, vyhřívaná lavice Nedaleko - bobová dráha Medres, lesní park sportů (Lővér Alpinpark), cyklostezky.Zámek Fertőd (hudební programy)Národní park Fertö-Hanság, Neziderské jezero

Cena zahrnuje - Neomezený přístup do spa and sauna world (vnitřní bazény, dětské brouzdaliště, bazény s termální vodou, sauny).

Informace - Domácí mazlíček: 20€/ noc (bez jídla)Parkování před hotelemParkování v garáži: 6€/ nocPobytová taxa: 1, 60€/ osoba/ noc

Mapa

Fotogalerie