Ensana Thermal Sárvár (ex. Danubius) ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 7 590 Kč

Popis


Poloha:

Nejoblíbenější destinaci českých turistů najdete v severozápadní části Maďarska. Lázně Sárvár jsou oblíbené především u rodin s dětmi. Nabízí rozsáhlou vnitřní i venkovní část. Termální voda obsahuje chlorid, jód, bróm a další prvky. Účinná je především při léčbě astmatu a potížích horních dýchacích cest. Využívá se i na léčbu poruch pohybového ústrojí, revmatismu, neplodnosti a dalších. K dispozici je vám přes 20 vnitřních a venkovních bazénů. Ve vnitřní části naleznete 2 termální bazény, plavecký bazén, bazén s mořskými vlnami, dětský bazének s atrakcemi, vířivky, tobogány, skluzavky, Kneippův bazének, restauraci, bar. Venku opět několik bazénů, divokou řeku, dětské bazény a hřiště s atrakcemi, tobogány, skluzavky, občerstvení a další. Saunový svět zahrnuje více druhů saun a parní kabinu. Sárvár je významným maďarským městem kultury a vzdělanosti. Najdete zde hrad, arboretum, muzea. Praha - Sárvár: 470km, Brno - Sárvár: 270km


Ubytování:

Tipy - - akce 4=3, 5=4 a 6=5 - bezbariérové pokoje - ubytování POUZE PRO DOSPĚLÉ

Obecný popis - oblíbený hotel z celoevropské sítě hotelů. Sárvár je snad nejoblíbenějším místem pro strávení dovolené v Maďarsku. Je bohatý na památky a v Maďarsku byl vždy centrem učenosti a kultury. Místní termální lázně jsou skvělým místem pro relax. Na ploše 5 400 m2 se zabaví úplně všichni.

Poloha - hotel leží v sousedství parku a arboreta. Z parku je přímý vstup do 200 let starého arboreta. Termální lázně Sárvár leží od hotelu asi 5-10 min pěší chůze.

Vybavení - restaurace, bar, kavárna, konferenční místnost, velká zahrada, terasa, parkoviště, wellness centrum, kadeřnictví, kosmetický salón, pedikúra, manikúra, fitness, stolní tenis, badminton, basketbal, půjčovna kol, jízda na koni a další.

Ubytování - 2+1 Superior, cca 22 m2 - renovovaný 2lůžkový pokoj Superior s možností přistýlky a výhledem na zahradu nebo bazén. 1+0 Superior, cca 20 - 22 m2 - 1lůžkový pokoj Superior. Pokoje jsou vybaveny: sprcha, WC, fén, LCD TV, klimatizace, telefon, minibar, Wi-Fi (bez garance rychlosti připojení), sejf. Některé pokoje s balkonem.

Stravování - polopenze nebo plná penze - snídaně a večeře formou bufetu.

Doplňující informace - - domácí zvíře: na zpětné potvrzení, za poplatek 25 EUR/noc - parkování: v blízkosti objektu, za poplatek 5 EUR/auto/den (platba na místě), parkovací místa v omezeném množství

Sport a zábava - neomezený vstup do hotelového wellness centra: - vnitřní 36°C a venkovní termální bazén 30 - 32°C - zážitkový bazén - jacuzzi - saunový svět - finská, parní, infrasauna, aroma kabina - fitness centrum Animační a sportovní programy- ranní a odpolední aqua gymnastika, kurzy apod. Za poplatek: masáže, procedury, léčebné programy. Termální lázně Sárvár Fürdo vzdáleny přibližně 5-10 minut chůze, denní vstupné cca 20 EUR/os., přes 20 bazénů, tobogány, skluzavky a mnoho dalších atrakcí.

Povinné poplatky na místě - na místě se hradí pobytová taxa cca 1,6 EUR/os./den.

Mapa

Fotogalerie