Hotel Royal Andilana Resort & spa *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 32 990 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - nový luxusní resort

Výhody nabídky 2 - jedna z nejhezčích pláží přímo u hotelu

Výhody nabídky 3 - služby na vysoké úrovni

Výhody nabídky 4 - vhodné pro páry i rodinnou dovolenou

Středisko - Nosy Be - Andilana

Poloha - Nově postavený luxusní resort se nachází u krásné pláže Andilana, cca 20 km od města Ambatoloaka s obchody, bary a restauracemi; cca 21 km od letiště Nosy Be.

Pláž - Krásná písčitá pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici zdarma.

Vybavení - Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, á la carte, WiFi zdarma, obchod se suvenýry, směnárna, rozlehlá zahrada, bazén, dětský bazén; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje Deluxe mají vlastní scoiální zařízení (koupelna, WC, fén), klimatizaci, WiFi zdarma, SAT/TV, telefon, trezor, balkon nebo terasu. Za příplatek prostornější pokoje typu Suite s možností dvou přistýlek jsou stejně vybaveny a mají oddělenou ložnici a obývací prostor, dvě koupelny.

Strava - Light all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne v určitých hodinách lehký snack v plážovém baru. Lokální nealkoholické nápoje, pivo a víno v časech a místech určených hotelem.

Sport a zábava - Tělocvična, stolní tenis, plážový volejbal, dětské hřiště, animační programy pro dospělé i pro děti, tenisový kurt (nutná rezervace předem); za poplatek Spa centrum (sauna, masáže), kajaky, paddleboard.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdů* počet noclehů dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby česky mluvícího delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb..

Informace - Vzhledem k aktuální situaci mohou být některé služby z hygienických důvodů omezené či nedostupné.Cena nezahrnuje poplatek za vízum cca 10 EUR/týden a cca 35 EUR/2 týdny. Vízum se platí na letišti po příletu do Nosy Be.Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu cca 2 EUR / pokoj a noc.Cena nezahrnuje místní turistickou taxu cca 2,50 EUR / osoba a noc.

Mapa

Fotogalerie