Kanada: Toronto & Niagarské vodopády ***

od 49 699 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - ubytování v hotelu *** se snídaní v Torontu

Výhody nabídky 2 - navíc návštěva Niagarských vodopádů v ceně 

Výhody nabídky 3 - český průvodce po celou dobu zájezdu

Výhody nabídky 4 - vybrané termíny přímý let

Program zájezdu - 1. den: Odlet z Prahy do kanadského Toronta (vybrané termíny přímým letem - červenec a srpen 2025). Transfer do hotelu, ubytování. Při dobrých časových možnostech individuální návštěva některého ze zajímavých míst. Nocleh.  2. den: Po snídani prohlídka Toronta – největšího města Kanady na břehu jezera Ontario. Za pozornost určitě stojí donedávna nejvyšší budova na světě – CN Tower (553 metrů), dále radnice s dvěma věžemi, staré město s nábřežím či východo-západní tepna Queen Street West, torontská Times Square Yonge Dundas. Po zbytek dne individuální volno - doporučujeme např. prohlídku muzea ROM. Nocleh.   3. den: Po snídani autokarová prohlídka města mj. zastávka k prohlídce a nákupům v Čínské čtvrti, nákupní trh Kensington Market s nedalekou kanadskou žehličkou Flatiron building či stará palírna Spirit of York. Návrat na hotel, odpoledne individuální volno k prohlídce města, nocleh.4. den: Po snídani odjezd k Niagarským vodopádům ležícím mezi Erijským a Ontarijským jezerem. Největší z vodopádů má výšku 52 metrů. Vyhlídková plavba lodí, následuje rozchod pro individuální prohlídku místa. Je možné za poplatek využít několik vyhlídkových plošin či zpestřit si výlet úžasnými pohledy z věže Skylon Tower (za poplatek). Návrat do Toronta, nocleh.  5. den: Po snídani volno k návštěvě např. muzeum Tomáše Bati, neuvěřitelný zámek Casa Loma v gotickém stylu, Olympijský park, hokejovou síň slávy, Ontarijskou uměleckou galerii či ZOO, která patří k největším na světě. Následuje transfer na letiště a odlet do Prahy. 6. den: Přílet do Prahy.

Fakultativně - • příplatek za jednolůžkový pokoj 13.990 Kč 

Cena zahrnuje - • leteckou přepravu Praha – Toronto a zpět vč. letištních tax (vybrané termíny přímým letem)• 4 noclehy v hotelu *** v Torontu se snídaní• transfery z/na letiště• autokarový výlet k Niagarským vodopádům včetně projížďky lodí• služby českého průvodce• pojištění dle zák. č. 159/99Sb.  

Informace - Minimální počet pro realizaci zájezdu je 15 osob.Měnou je kanadský dolar CAD, 1 CAD = cca 17 CZK. Pro občany ČR je vyžadována vstupní autorizace ETA. Vyřídíte si ji zde: https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/applicationQuery?lang=en&_ga=1.54724715.172353619.1459514327 za poplatek 7 CAD (cca 120 Kč). Autorizaci obdržíte nejpozději do 72 hodin od podání žádosti. CENA NEZAHRNUJE:  • spropitné splatné na místě cca. 15-20 CAD• vstupy do památkových objektů cca. 100 CAD• jízdné MHD cca. 3,35 CAD / jedna cesta,• vstupní autorizaci do Kanady (ETA)

Fotogalerie