Lotte City Hotel Mapo ***

od 29 799 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Dobrý poměr ceny a kvality

Výhody nabídky 2 - Vnitřní bazén součásti hotelu

Středisko - Soul - Mapo-Gu

Poloha - Tento hotel, otevřený v březnu roku 2009, se nachází v centru Soulu, poblíž tradičního jihokorejského marketu Gongdeok.  Z hotelu se krátkou procházkou (cca 100 m) dostanete na nejbližší zastávku metra Gongdeog (linky 5,6). Palác Gyeongbokgung je vzdálen cca 4,4 km, N Seoul Tower cca 3,4 km, Národní muzeum Koreje cca 3,5 km, Válečný memoriál Koreje cca 2,5 km a ulice Mayeongdong, která je známa především díky rozsáhlým možnostem pro nakupování je vzdálena cca 4 km od hotelu. Mezinárodní letiště Incheon je vzdáleno cca 42 km od hotelu.

Vybavení - Hotel disponuje celkem 284 moderně zařízenými pokoji. V hotelu se dále nachází nepřetržitě otevřená recepce, restaurace, bankomat, směnárna, business centrum, výtahy, wellness, fitness centrum a krytý bazén (za poplatek). Wi-Fi připojení je k dispozici ve všech prostorách hotelu (zdarma). 

Ubytování - Pokoj Standard – Dvoulůžkový pokoj o velikosti cca 36 m² s postelí o velikosti king nebo queen, je vybaven TV, psacím stolem, vlastní koupelnou, županem, fénem, sejfem, ledničkou, klimatizací, topením, přístupem ke streamovacím službám (např. Netflix), varnou konvicí pro přípravu čaje a kávy. Tento typ pokoje se nachází v nižších partech hotelu.   Pokoj Superior – Stejné vybavení jako pokoj Standard, ale s přístupem ke streamovacím službám (např. Netflix) a minibarem.Minimální věk hostů, kteří zde mohou provést check-in, je 19 let.

Strava - Bez stravy. Snídaně formou bufetu.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * Transfery v destinaci * Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu * 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu * Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Pro veškeré cesty do Korejské republiky je nutné vyplnit K-ETA (elektronická cestovní autorizace)prostřednictvím portálu https://www.k-eta.go.kr/. Obvykle zpracování této žádosti trvá cca 72h, klientům však doporučujeme zažádat o K-ETA co nejdříve je to možné. V případě vyplnění K-ETA by neměl být vyžadováním u pasové kontroly po příletu příjezdový formulář, tzv. ARRIVAL CARD (k dispozici k vyplnění i na palubě letadla). Klientům však důrazně doporučujeme tento formulář vyplnit a předložit ho při pasové kontrole, společně s cestovními doklady. Platnost K-ETA je 3 roky. Cestovní pas musí být platný alespoň 6 měsíců od data odletu ze země.   Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách. Na místě může být splatná místní pobytová taxa (povinná). Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

Fotogalerie