Lotte City Hotel Guro ***

od 29 349 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Poblíž stanice metra

Výhody nabídky 2 - Dobrý poměr kvality a ceny

Středisko - Soul - Guro-Gu

Poloha - Hotel se nachází v okrajové části centra Soulu a je připojen ke komplexu Guro Digital Complex. V okolí hotelu se nachází nespočet restaurací, které nabízí místní i mezinárodní kuchyni. Z hotelu se krátkou procházkou (cca 400 m) dostanete na nejbližší zastávku metra Guro Digital Complex Station (linka 2). Yeouido Han River Park je vzdálen cca 5 km, Národní muzeum Koreje cca 8 km, N Seoul Tower cca 11 km a Palác Gyeongbokgung cca 12 km. Mezinárodní letiště Incheon je vzdáleno cca 37 km od hotelu.

Vybavení - Hotel disponuje celkem 287 moderně zařízenými pokoji, rozprostírající se na 20-ti podlažích, včetně stylově zařízené bufetové restaurace. V hotelu se dále nachází nepřetržitě otevřená recepce, úschovna zavazadel, směnárna, TV místnost, výtahy, fitness centrum a kavárna. WiFi připojení je k dispozici ve všech prostorách hotelu (zdarma).

Ubytování - Pokoj Standard – klimatizovaný pokoj o velikosti cca 26 m² je vybaven SAT-TV, psacím stolem, vlastní koupelnou, županem, sejfem, varnou konvicí a kávovarem s kapslemi. Pokoj Superior – stejné vybavení jako pokoj Standard, s možností připojení ke streamovacím službám (Netflix)

Strava - Snídaně jsou podávány formou bufetu.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * Transfery v destinaci * Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu * 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu * Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Pro veškeré cesty do Korejské republiky je nutné vyplnit K-ETA (elektronická cestovní autorizace) prostřednictvím portálu https://www.k-eta.go.kr/. Obvykle zpracování této žádosti trvá cca 72h, klientům však doporučujeme zažádat o K-ETA co nejdříve je to možné. V případě vyplnění K-ETA by neměl být vyžadováním u pasové kontroly po příletu příjezdový formulář, tzv. ARRIVAL CARD (k dispozici k vyplnění i na palubě letadla). Klientům však důrazně doporučujeme tento formulář vyplnit a předložit ho při pasové kontrole, společně s cestovními doklady. Platnost K-ETA je 3 roky. Cestovní pas musí být platný alespoň 6 měsíců od data odletu ze země. Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách. Na místě může být splatná místní pobytová taxa (povinná). Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

Fotogalerie