Coco la Palm Seaside Resort ***+

Dejte vědět svým přátelům:

od 37 729 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - živější prostředí

Výhody nabídky 2 - pro klienty co se chtějí bavit

Výhody nabídky 3 - nejznámější bar ostrova - Rick's Café 15 minut chůze

Středisko - Negril

Poloha - Hotel Coco La Palm Seaside Resort se nachází přímo na nejkrásnější pláži Negrilu, cca 15 minut chůze od centra střediska. 70 km od Montego Bay

Pláž - Dvanáct kilometrů dlouhá překrásná pláž s mírnou svažitostí do čisté azurově modré vody v moři je pokryta jemným bílým pískem.

Vybavení - Recepce, 3 restaurace (1 vyhrazená pro snídaně, 1 pro večeře, v odpoledních hodinách grill bar), 2 bazény (1 přímo u pláže), jacuzzi, 3 internetová centra, parkoviště.

Ubytování - Jednoduše zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny vlastním příslušenstvím, klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem, kabelovou TV, trezorem, ledničkou, kávovarem, žehličkou a žehlícím prknem (většina pokojů) a balkonem či terasou.   Za příplatek též pokoje superior (s možností ubytování až 4 osob na stávajícím počtu lůžek).

Strava - Stravování formou kontinentální snídaně. Možnost polopenze.

Sport a zábava - Nabídka vodních sportů na pláži. Dostatek večerní zábavy a restaurací v centru střediska.

Cena zahrnuje - • leteckou přepravu v turistické třídě včetně tax a příplatků• transfery v cíli• počet nocí dle výběru• česky/slovensky hovořící asistence v destinaci• pojištění dle zák. č. 159/1999 Sb.

Mapa

Fotogalerie