voi le Muse Resort ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 20 074 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna v Kalábrii (Itálie) trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí do Kalábrie pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů, pobytovou taxu placenou přímo v hotelu: v okolí Copanello cca 14 EUR/os./týden a cca 20 EUR/os./2 týdny, v okolí Pizzo a Tropey cca 2 EUR/os./den, v okolí Capo Vaticano cca 1 EUR/os./den, v okolí Ricadi cca 1 EUR/os./den a další osobní výdaje.

 

Název zájezdu v polském jazyce: Kalabria - wczasy


 
.


Ubytování:

Umístění - Tento luxusní hotel se nachází na krásném pobřeží Costa degli Dei, pouhých 5 km od města Zambrone a asi 10 km od Tropey. Resort byl v roce 2022 kompletně zrekonstruován. Je obklopen udržovaným parkem se středomořskou vegetací, který se rozkládá na ploše 40tis m2. Nabízí nádherný výhled na Liparské ostrovy a sopku Stromboli, křišťálově čisté moře a služby na nejvyšší úrovni. Letiště Lamezia je vzdáleno 50 km. Povinná turistická taxa - platí se na místě v hotelu - cca  4 €/den/osoba starší 16 let.

Pláž - Bílá písčito-oblázková pláž přímo u hotelu (doporučujeme boty do vody). Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici zdarma (1 slunečník a 2 lehátka na pokoj).  Ručníky k dispozici zdarma (příplatek cca 2 EUR za výměnu ručníků). Pro hosty je zdarma k dispozici nabíjecí stanice (pro telefony, sluchátka atd.).

K dispozici pro hosty - Hodinová recepce, restaurace se středomořskou kuchyní (po příjezdu je třeba rezervovat stůl na celý pobyt), bar. K dispozici je venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Dále nehlídané parkoviště, úschovna zavazadel, turistická informační kancelář, trezor, lékař na telefonu (za poplatek), služba portýra v den odjezdu a odletu, hotelová aplikace VOIhotels. Za příplatek: půjčovna aut a elektrokol (organizované výlety). Domácí zvířata nejsou přijímána. Hotel pro své hosty na vyžádání připravuje také balíček SMART WORKING v hotelovém pokoji, který zahrnuje psací stůl, Wi-Fi, kávovar a Lunch Box s donáškou na pokoj.

Internet - V celém resortu (kromě pláže) je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering - Hotel má hlavní restauraci a bar. Snídaně a večeře (lze vyměnit za oběd) kontinentální podávané formou bufetu v hlavní restauraci, k jídlu je podávána voda a nealkoholické nápoje. Podávají se také bezlepková jídla. Příplatek za plnou penzi (snídaně, obědy a večeře formou bufetu, voda, víno, nealkoholické nápoje k jídlu) je možný. Jednou týdně se pořádá slavnostní večeře a tematická večeře; rezervaci stolu lze provést v ubytovacím zařízení při příjezdu. .

Sportovní a animační program - Každodenní živá hudba v baru u bazénu. Jednou týdně večírek s DJ. Dvakrát týdně speciální umělecká vystoupení. Hostům je k dispozici také "Tiché kino" pod hvězdnou oblohou - každá osoba obdrží sluchátka s výběrem zvuku v několika jazycích. Hotel nabízí běžecké stezky, tenisový kurt, hřiště na padel, hřiště na plážový volejbal, bowling a 5 vedlejších fotbalových hřišť. Možnost objednat si lekce: jógy, pilates, Hiit Fir, paddleboardingu, kajaku a SUP, plážového volejbalu, fotbalu a bowlingu. Pro hosty jsou k dispozici rekreační barmanské kurzy, nutná předchozí rezervace. Pro děti (3-12 let) jsou připraveny animace, hry a aktivity v klubech odpovídajících věku. Pro nejmenší (děti do 3 let) jsou k dispozici plně vybavené jesle s profesionální péčí (za příplatek).

Webové stránky - https://www.voihotels.com/en/voi-le-muse-resort

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Nachází se v nádherné lokalitě se skvělým zázemím, vynikající kuchyní a příjemnou obsluhou. Je součástí známého italského hotelového řetězce VOI Hotels s rozsáhlým areálem. Ceněný pro svůj kvalifikovaný hotelový personál, širokou nabídku animačního programu a krásnou bílou pláž přímo u objektu. Vřele doporučujeme pro rodinnou dovolenou!

Mapa

Fotogalerie