Villaggio Airone Bianco **

Dejte vědět svým přátelům:

od 5 583 Kč

Popis


Nové a pěkně zařízené Villaggio Airone Bianco se nachází v letovisku Lido delle Nazioni, cca 800 m od písečné pláže (od června do září plážový mikrobus zdarma). Jedná se o bungalovy a dvoupatrové vilky uprostřed zeleně, všechny s klimatizací, TV, grilem a balkonem nebo zahrádkou. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, bazén pro dospělé a děti (květen až září), animace (v italštině, červen až září), restauraci s barem, Wi-Fi připojení zdarma, dětské hřiště a parkoviště. V ceně je plážový servis - 1 slunečník a 1 lehátko/apartmán (od cca 19/5 do 8/9).
Pobyt s pejskem do 20 kg či kočičkou povolen (pouze u typu Superior) na vyžádání za poplatek od 5 €/den po 10 €/den (podle termínu, nutno objednat při rezervaci).


Bungalow Adriatico (bilo4): apartmán typu bilo (cca 36m2 + terasa 18m2) je situován v prvním patře a má obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, manželskou ložnici a koupelnu.


Ubytování:

Vybavení - venkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, venkovní krb, wi-fi, bezbariérový přístup, pes povolen, TV, klimatizace, terasa / balkón,

Mapa

Fotogalerie