Rina blu Hotel ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 25 176 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna na Sardinii trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sardinii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři (možnost studené mísy na pokoji).   

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje. Upozornění: cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, který se platí přímo na recepci. Výše poplatku závisí na standardu hotelu (2 - 6 EUR/pokoj/noc). 



Název zájezdu v polském jazyce: Sardynia - wczasy

 


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází v Algheru, asi 2 km od historického centra města s mnoha obchody, restauracemi a bary. Do přístavu Porto Torres je to přibližně 35 km. Na letiště Alghero cca 9 km a na letiště Olbia cca 136 km. Do půvabného městečka Sassari je to z hotelu cca 37 km a k azurovým vodám Stintino cca 44 km a La Pelosa cca 55 km. Povinná turistická taxa splatná přímo v hotelu cca  4 EUR/osoba/den.

Pláž - Hotel se nachází přibližně 100 m od veřejné písečné pláže. Plážový servis je možné zakoupit na recepci hotelu.

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, výtah, úschovna zavazadel, bar a restaurace, Od 9:00 do 12:30 a od 15:00 do 19:00 je hostům k dispozici venkovní bazén a dětské brouzdaliště (s povinnou čepicí). Lehátka a slunečníky u bazénu jsou hostům k dispozici podle dostupnosti. Za příplatek: plážové osušky, půjčovna kol a aut. V celém hotelu je hostům k dispozici bezplatné Wi-Fi. Hotel akceptuje pobyty s malými psy (do 10 kg) po předchozí domluvě a za příplatek na místě.

Internet - Ve veřejných prostorách hotelu a na pokojích je bez příplatku k dispozici internet WI-FI.

Catering - Hotelová restaurace nabízí B&B , tj. snídaně a za příplatek HB, tj. snídaně a večeře. Snídaně (07:30-10:00) a večeře (19:30-21:00) se podávají na stůl.   Bar je hostům k dispozici od 10:00 do 24:00 a Snack Lunch od 12:30 do 14:00. Jednou týdně hotel pořádá slavnostní večeři.

Sportovní a animační program - Hotel neprovozuje animační ani sportovní program. Doporučujeme vám, abyste město objevovali na vlastní pěst nebo využili našich fakultativních výletů.

Webové stránky - https://www.rinahotelalghero.it/en

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Hotel se nachází v blízkosti nejkrásnějších veřejných pláží města Alghero. Skvěle poslouží jako základna pro poznávání "Malé Barcelony", města, které je přes den klidné a bohaté na noční život!

Mapa

Fotogalerie