Porto Kaleo Resort ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 21 961 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna v Kalábrii (Itálie) trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí do Kalábrie pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů, pobytovou taxu placenou přímo v hotelu: v okolí Copanello cca 14 EUR/os./týden a cca 20 EUR/os./2 týdny, v okolí Pizzo a Tropey cca 2 EUR/os./den, v okolí Capo Vaticano cca 1 EUR/os./den, v okolí Ricadi cca 1 EUR/os./den a další osobní výdaje.

 

Název zájezdu v polském jazyce: Kalabria - wczasy


 
.


Ubytování:

Umístění - Komplex se nachází na okraji klidné vesnice San Leonardo di Cutro (cca 4 km do centra). Do vesnice La Castella (známé svým zámkem z napoleonské éry), kde jsou obchody, restaurace a pizzerie, je to cca 10 km. Na letiště Lamezia di Terme cca 75 km. Povinná turistická taxa - platí se na místě cca 1,5 EUR/osoba/den (pro osoby starší 10 let)..

Pláž - Budova se nachází přibližně 400 m od pláže s bílým jemným pískem (hotel nabízí bezplatný transfer na pláž). Plážový servis zdarma: 1 slunečník a 2 lehátka na pokoj od třetí řady. Plážové osušky za příplatek (cca 2,5 EUR/ osuška/den)..

K dispozici pro hosty - Hodinová recepce, prostorná vstupní hala, hlavní restaurace, 2 restaurace a'la carte: White Coral (středomořská kuchyně) a Red Coral (grilovaná jídla), 3 bary: lobby bar, bar na pláži a bar u bazénu, 2 bazény se sladkou vodou, včetně jednoho aquaparku se skluzavkami, dětský bazén. Dále: úschovna zavazadel, obchod se suvenýry, parkoviště, lékařské služby (za poplatek)..

Internet - V hotelové hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering - All Inclusive Light: snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu podávané v hlavní restauraci. K jídlu je v ceně 0,5 litru vody a 0,25 litru místního vína na osobu. Dále: kolové nápoje, džusy, ledový čaj a pivo v plážovém baru (10:00-19:00). Za příplatek: jídla a'la carte (nutná předchozí rezervace) v restauracích Red Coral a White Coral a tradiční italská pizzerie s pecí na dřevo otevřená od 21:30 (od poloviny června do poloviny září)..

Sportovní a animační program - Od 19. června do 10. září probíhá v hotelu rozsáhlý animační program během dne i ve večerních hodinách. Pro dospělé mimo jiné: aerobik, taneční lekce, diskotéky, kulturní akce v hotelovém amfiteátru a pro nejmenší děti hřiště a: Baby Club (pro děti ve věku 3 - 7 let), Mini Club (8 - 11 let), Junior Club (12 - 17 let). Veškeré animační programy jsou poskytovány v italštině. Dále: víceúčelové hřiště, lukostřelba, stolní tenis. Za poplatek: tenis (osvětlení a vybavení za poplatek) a vodní sporty na pláži.

Webové stránky - www.portokaleo.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Dobře vybavený rozsáhlý hotelový komplex, který se nachází v klidné oblasti, s širokými možnostmi zábavy pro děti a výhodnou formulí all inclusive light, je zárukou úspěšné rodinné dovolené i dovolené ve dvou. Díky rozsáhlému sportovnímu a zábavnímu zázemí a animačním aktivitám je ideálním místem pro aktivní dovolenou.

Mapa

Fotogalerie