Mangia’s Santa Teresa Resort *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 26 735 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna na Sardinii trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sardinii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři (možnost studené mísy na pokoji).   

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje. Upozornění: cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, který se platí přímo na recepci. Výše poplatku závisí na standardu hotelu (2 - 6 EUR/pokoj/noc). 



Název zájezdu v polském jazyce: Sardynia - wczasy

 


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází na severním pobřeží Sardinie, v obci Santa Teresa di Gallura a je situován na mírném kopci s výhledem na Bonifáckou úžinu a Korsiku. Do centra města je to přibližně 3,5 km. Na letiště Olbi cca 67 km.    

Pláž - Světlá, písečná a soukromá pláž je vzdálená 400 metrů.    

K dispozici pro hosty - Recepce, prostorná vstupní hala, 2 restaurace: hlavní restaurace Mediterra s mezinárodní a místní kuchyní a a'la carte restaurace Donna Floriana s italskou kuchyní (nutná předchozí rezervace), 2 bary (včetně jednoho u bazénu a jednoho na pláži), 2 bazény, sluneční terasa s lehátky a slunečníky.    

Internet - Ve veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.    

Catering - Snídaně se podává formou bufetu v hlavní restauraci. Za příplatek je k dispozici polopenze - navíc večeře a plná penze - navíc obědy a večeře.        

Sportovní a animační program - Hotel nemá animační program, ale to bohatě vynahrazuje nabídka sportovních aktivit a poloha, která vybízí k dlouhým procházkám a venkovním aktivitám. Dále: tenisový kurt, amfiteátr a posilovna. Za příplatek: SPA centrum. Vodní sporty: jízda na kajaku, SUP.        

Webové stránky - https://mangias.com/en/resort/santa-teresa-sardinia/    

Místní kategorie - *****    

Podle našeho názoru - Hotel se nachází v jedinečné krajině s malými skalnatými zátokami, které obklopuje tyrkysové, křišťálově čisté moře. Nabízí dokonalý zážitek z dovolené pro páry i skupiny přátel.    

Mapa

Fotogalerie