Mangia’s Marmorata Resort ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 25 477 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna na Sardinii trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sardinii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři (možnost studené mísy na pokoji).   

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje. Upozornění: cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, který se platí přímo na recepci. Výše poplatku závisí na standardu hotelu (2 - 6 EUR/pokoj/noc). 



Název zájezdu v polském jazyce: Sardynia - wczasy

 


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází na severním pobřeží Sardinie, v obci Santa Teresa di Gallura, na mírném kopci. Před ním se majestátně vypíná souostroví Maddalena. Do centra města je to přibližně 5 km. Na letiště v Olbi cca 62 km.    

Pláž - Hotel se nachází přímo na pláži vybavené slunečníky a lehátky. Kromě toho je na pláži bar, kde si můžete dát zmrzlinu, osvěžující nápoj a restaurace.    

K dispozici pro hosty - Recepce, prostorná vstupní hala, 4 restaurace: Hlavní restaurace Gallura s mezinárodní kuchyní, restaurace Spargi se středomořskou kuchyní včetně ryb a mořských plodů, restaurace Le Terazze s místní kuchyní a velkou venkovní terasou s úžasným výhledem na souostroví Maddalena, restaurace Beach s lehkými jídly formou bufetu (nutná rezervace předem), 2 bary (včetně jednoho na pláži), obdélníkový bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Bary, restaurace a recepce se nacházejí v budově Maddalena.    

Internet - Ve veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.    

Catering - Snídaně se podává v hlavní restauraci formou bohatého bufetu. Za příplatek: Polopenze - navíc obědy a Plna penze - navíc obědy a večeře. K jídlu je zdarma k dispozici filtrovaná voda. All Inclusive: místní alkoholické a nealkoholické nápoje, domácí víno, pivo, voda, káva a čaj (10:00-23:00) ve vybraných barech. Dále: občerstvení (10:00-18:00) v hlavním baru.    

Sportovní a animační program - Hotel pořádá večerní animační program pro děti i dospělé - představení s živou hudbou v hotelovém amfiteátru. Kromě toho: Hotel nabízí 2 tenisové kurty, 3 fotbalová hřiště, plážový volejbal, bowling, stolní tenis, lukostřelbu. Vodní sporty za příplatek: plachtění, windsurfing, kajak, SUP. Pro nejmenší: Dětský klub (4-13 let) a Junior klub (13-17 let).    

Webové stránky - https://mangias.com/resort/marmorata-sardinia/    

Místní kategorie - ***    

Podle našeho názoru - Rozlehlý resort na klidném místě je velmi dobrou volbou pro strávení odpočinkové dovolené na Sardinii, obklopený mořem a středomořskou vegetací. Nabídku doporučujeme zejména aktivním lidem, skupinám přátel a rodinám s dětmi.    

Mapa

Fotogalerie