Labranda Rocca Nettuno Tropea ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 34 793 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna v Kalábrii (Itálie) trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí do Kalábrie pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů, pobytovou taxu placenou přímo v hotelu: v okolí Copanello cca 14 EUR/os./týden a cca 20 EUR/os./2 týdny, v okolí Pizzo a Tropey cca 2 EUR/os./den, v okolí Capo Vaticano cca 1 EUR/os./den, v okolí Ricadi cca 1 EUR/os./den a další osobní výdaje.

 

Název zájezdu v polském jazyce: Kalabria - wczasy


 
.


Ubytování:

Popis - Poloha Luxusní hotel Labranda Rocca Nettuno Tropea sestává z hlavní budovy a vedlejších nižších budov. Je situován ve svahu a je obklopen zahradou středomořského charakteru. Cca 1 km od hotelu se nachází historické centrum kouzelného městečka Tropea s mnoha restauracemi, obchody a hospůdkami. Letiště Lamezia di Terme je vzdáleno cca 60 km. Pláž Hotel Labranda Rocca Nettuno Tropea se nachází ​cca 50 m od nádherné písečné pláže (sjezd 2 výtahy nebo sestup po schodech). Bezplatný plážový servis (2 lehátka a slunečník/pokoj) a plážové osušky - zdarma. Vybavení Recepce, lobby, hlavní restaurace s terasou, restaurace Le Terrazze, plážová restaurace a 2 pizzerie (u pláže a u hotelu), 2 bary, bazén, dětský bazén. Kolem bazénu jsou zdarma k dispozici lehátka a slunečníky. Žádné osušky. Pokoje Hotel Labranda Rocca Nettuno Tropea má 264 vkusně zařízených dvoulůžkových pokojů (možnost max. 1 přistýlky). Většina pokojů v hlavní budově jsou s výhledem na okolí hotelu (DZL, plocha cca 20 m²) nebo na zahradu (DZG, plocha cca 23 m²). Jsou vybaveny koupelnou se sprchou a vysoušečem vlasů, centrálně ovládanou klimatizací, satelitní TV, telefonem, trezorem (cca 2 EUR/den), mini lednicí. Většina pokojů je s balkónem nebo terasou.  Pokoje typu Comfort - ve vedlejších budovách (DCG, plocha cca 26 m²), s výhledem na zahradu nebo na moře. Na potvrzení: Rodinné pokoje (FZG) - (plocha cca 40 m²) ve vedlejších budovách, pro 2 dospělé osoby a max. 3 děti s druhou ložnicí a koupelnou. Pokoje typu Deluxe (DXG) - (plocha cca 23 m²) jsou navíc vybaveny vlastní terasou s vířivkou. Jednolůžkové pokoje (EZG) - (plocha cca 10 m²) bez balkónu. Postýlka pro dítě do 2 let - za doplatek cca 5 EUR/den. Strava All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Navíc: pizzerie Bella, pizzerie a bar na pláži, hlavní bar a snack bar, nealkoholické nápoje a místní alkohol (ve vybraných barech v určeném čase - 10:00-24:00), zmrzlina pro děti z miniklubu.  Sport a zábava Tenisový kurt, stolní tenis, plážový volejbal, fitness, aerobic, aqua aerobic, diskotéka (23:00-2:00), miniklub (4-12 let). Za poplatek wellness centrum: sauna, parní lázeň, malá posilovna. Internet Bezplatný internet Wi-Fi v lobby. Místní kategorie **** Webové stránky https://www.labranda.com/en/hotel/labranda-rocca-nettuno-tropea.html Jiné Povinný poplatek - pobytová taxa se hradí v hotelu, cca 2 EUR/osoba/den. Náš názor Elegantní a moderní hotel pro ty, kdo si cení relaxaci v luxusním prostředí. Labranda Rocca Nettuno Tropea je jedním z nejlepších hotelů v celé Kalábrii, vysoce hodnocen na sociálních sítích. Výhodou hotelu jsou elegantní pokoje, vysoký standard poskytovaných služeb a také vynikající kuchyně. Dokonalá nabídka pro aktivní osoby milující sport i pro rodiny s dětmi. Centrum známé a kouzelné Tropei je vzdáleno necelých 15 minut pěšky. Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Mapa

Fotogalerie