la Bisaccia ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 53 582 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna na Sardinii trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sardinii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři (možnost studené mísy na pokoji).   

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje. Upozornění: cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, který se platí přímo na recepci. Výše poplatku závisí na standardu hotelu (2 - 6 EUR/pokoj/noc). 



Název zájezdu v polském jazyce: Sardynia - wczasy

 


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází na Smaragdovém pobřeží na ploše přibližně 50 hektarů. Díky neuvěřitelné kráse okolí a jedinečné poloze je hotel ideálním místem pro poznávání kouzla tohoto malebného ostrova. Ve vesničce Baja Sardinia je široký výběr restaurací, kaváren, obchodů (cca 300 m od hotelu). Do známého letoviska Porto Cervo cca 9 km, na letiště Olbia cca 35 km. .

Pláž - K hotelu patří soukromá písečná pláž vzdálená přibližně 150 m. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži - zdarma. .

K dispozici pro hosty - Recepce, výtah pouze v hlavní budově, restaurace La Terrazza a American Bar s panoramatickým výhledem, bar u bazénu, plážový bar otevřený od května do září, piano bar otevřený každý večer (od června do září). Dále bazén s mořskou vodou s lehátky a slunečníky zdarma, malá sluneční terasa, parkoviště zdarma, TV místnost, prádelna (za poplatek). Za příplatek možnost zapůjčení skútrů nebo auta.

Internet - V lobby je k dispozici Wi-Fi připojení k internetu zdarma.

Catering - Americké snídaně a večeře podávané v restauraci La Terrazza na stůl z výběru ze tří menu, nápoje k jídlu za příplatek. Možnost výměny večeří za obědy. Využívání barů za příplatek. .

Sportovní a animační program - Tenisové kurty se nacházejí přibližně 600 m od hotelu Porto Piccolo (patřícímu do stejného řetězce), využití kurtů za příplatek. Dále zdarma půjčovna horských kol, stolní tenis. Za příplatek výlety na souostroví La Maddalena soukromou hotelovou jachtou.

Webové stránky - www.hotellabisaccia.it

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Tento prvotřídní hotel doporučujeme především párům, které hledají klid a pohodu v krásném hotelovém prostředí. Náročným klientům zaměřeným na dobrou kuchyni a dokonalé služby. .

Mapa

Fotogalerie