Hotel Tourist ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 22 100 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna trvá na Sicílii (Itálie) obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sicílii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. Klienti, kteří přiletí brzy ráno, začínají stravu obědem/večeří a ubytováni budou mezi 14-16 hod (pokud hotel nedisponuje volnými pokoji).

 

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje.
 

Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu ve výši 4 - 8 EUR/os./den. Pobytová taxa se platí přímo na recepci ještě před ubytování v hotelu.



Název zájezdu v polském jazyce: Sycylia - wczasy 
 


Ubytování:

Popis - Poloha Okouzlující hotel se nachází cca 1,5 km od centra Cefalú s četnými restauracemi, bary a obchody, autobusová zastávka je cca 800 m od hotelu (Cefalú/cca 1-2 EUR/1 strana). Letiště v Katánii je vzdáleno cca 180 km.  Pláž Písčito-oblázková pláž (doporučujeme ochrannou obuv) se nachází cca 400 m od hotelu (přechod přes cestu). Bezplatná lehátka a slunečníky na pláži od cca poloviny června do cca poloviny září (2 lehátka a slunečník/pokoj; mimo sezónu chybí plážový servis). Hotel neposkytuje plážové osušky.  Vybavení Recepce 24h, výtahy, prostorná lobby, restaurace s pokrmy mezinárodní a sicilské kuchyně, bar, internetový koutek a čítárna. Hostům je k dispozici bazén nepravidelného tvaru. Za poplatek: prádelna a půjčovna aut.  Strava Snídaně formou bohatého bufetu podávané v hlavní restauraci. Za příplatek program Half Board (polopenze) - snídaně formou bufetu v restauraci a večeře servírované ke stolu (výběr ze 3 nabídek menu). Nápoje k večeři za příplatek. Sport a zábava Vzhledem k blízkosti centra Cefalú, které nabízí celou řadu atrakcí, jako jsou: četné restaurace, bary a obchody hotel neorganizuje animace. Hostům je k dispozici: stolní tenis.  Internet Ve veřejných prostorách hotelu a na pokojích Wi-Fi připojení k internetu - zdarma. Místní kategorie *** Webové stránky https://www.touristhotel.it/ Jiné Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je cca 2-4 EUR/os./den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování. Náš názor Příjemný, komorní hotel se nachází nedaleko centra známého sicilského letoviska Cefalú. Hotel Tourist je velmi dobrou nabídkou na dovolenou ve dvou a pro ty, kteří chtějí objevovat slunnou Sicílii samostatně. Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Mapa

Fotogalerie