Hotel Resort Veronza **

Dejte vědět svým přátelům:

od 11 529 Kč

Popis


Velký a oblíbený turistický komplex Hotel Resort Veronza s hotelovou a apartmánovou částí se nachází ve vesničce Carano v údolí Val di Fiemme na klidném a slunném místě s nádherným výhledem, 4 km od města Cavalese, 5 km od sjezdovek Alpe Cermis a 100 metrů od zastávky skibusu.
Hostům je k dispozici recepce, restaurace, pizzerie, terasa, TV sál, WI-FI zdarma ve veřejných prostorech, lyžárna, parkoviště a garáže (za poplatek cca 12 €/den), prádelna na žetony (za poplatek), obchod a půjčovna lyží. Středisko je vyhledávané především rodinami s dětmi - pro hosty je tu dětský miniclub a animační programy (v italštině), herna pro malé i velké, venkovní dětské hřiště a především krytý bazén s výhledem na Dolomity (nutná koupací čepice), posilovna a wellness centrum pro osoby od 16 let (sauna, turecká lázeň, thepidarium, relax zóna).
Pobyt s pejskem povolen za poplatek 15 €/den (nutno vyžádat předem, max. do 15 kg a ne štěňata).

Stravování formou polopenze (HB): snídaně, odpolední čaj od 16:30 do 17:30 (káva, čaj, sušenky), večeře včetně točených nápojů (voda, víno, nealko).


DBL ROOM + HB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, koupelna, TV, trezor, telefon. Pokoje jsou v podkroví a bez balkonu.

DBL ROOM + BB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky, koupelna, TV, trezor, telefon. Pokoje jsou v podkroví a bez balkonu. Pobyt pouze se snídaní.


Ubytování:

Vybavení - bazén, parkoviště, pes povolen, fitness, sauna, wellness, TV, trezor, lyžárna, topení, polopenze,

Mapa

Fotogalerie