Hotel Principe ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 17 119 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - elegantní hotel v benátském stylu

Výhody nabídky 2 - terasa s výhledem na Canal Grande

Výhody nabídky 3 - možnost polopenze

Výhody nabídky 4 - včetně transferu lodí z letiště do hotelu

Středisko - Benátky

Poloha - Hotel Principe se nachází v srdci Benátek, v části Cannaregio nedaleko židovské čtvrti. Ke slavnému náměstí svatého Marka se dostanete za cca 30 minut pěší chůze nebo můžete dopravu vaporettem (zastávka cca 100 metrů od hotelu).

Vybavení - Vstupní hala s recepcí, 2 restaurace, snack bar, WiFi, konferenční místnost, výtah, čistírna, prádelna, panoramatická terasa, vlastní přistavovací místo na Canalu Grande.

Ubytování - Dvoulůžkový pokoj je vybaven vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), ​​klimatizací, SAT/TV, minibarem, trezorem, telefonem a WiFi. Možnost přistýlky (dětská postel / pohovka).

Strava - Snídaně.Polopenze.

Sport a zábava - Možnost masáží (za poplatek).

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* noclehy dle smlouvy o zájezdu* služby česky hovořícího delegáta na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/1999 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu). Její výše se může měnit dle aktuálních nařízení. Cca 5 EUR / osoba / noc.

Mapa

Fotogalerie