Hotel Grotticelle ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 17 269 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna v Kalábrii (Itálie) trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí do Kalábrie pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů, pobytovou taxu placenou přímo v hotelu: v okolí Copanello cca 14 EUR/os./týden a cca 20 EUR/os./2 týdny, v okolí Pizzo a Tropey cca 2 EUR/os./den, v okolí Capo Vaticano cca 1 EUR/os./den, v okolí Ricadi cca 1 EUR/os./den a další osobní výdaje.

 

Název zájezdu v polském jazyce: Kalabria - wczasy


 
.


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází na kopci s nádherným výhledem na záliv Capo Vaticano a Liparské ostrovy. Asi 900 m od centra vesnice Capo Vaticano a asi 2 km od vlakového nádraží Ricadi. V Capo Vaticano bary, restaurace, supermarket (cca 10 min chůze). Ve vzdálenosti cca 12 km se nachází známé město Tropea s mnoha obchody, bary a bohatým nočním životem (v sezóně možný transfer hotelovým shuttle busem, cca 2,5 EUR/osoba/cesta). Na letiště Lamezia di Terme je to cca 70 km. Povinná turistická taxa se platí přímo v hotelu, cca 1,5 EUR/osoba/den (neplatí pro děti do 14 let)..

Pláž - Od východu z komplexu k písečné, upravené pláži je to cca 350 m (přechod po soukromé hotelové cestě), ale vzhledem k tomu, že hotelové budovy se nacházejí v poměrně rozsáhlé oblasti, může být vzdálenost od vašeho pokoje k pláži o něco delší. Od poloviny června do poloviny září zajišťuje hotel bezplatnou kyvadlovou dopravu na pláž (2× denně). Plážový servis zdarma: 1 slunečník a 2 křesla/pokoj (omezená dostupnost).

K dispozici pro hosty - Recepce, plážový bar (08:00-20:00), hlavní restaurace (přístup z ulice nebo podchodem), bazén se sluneční terasou a odděleným dětským brouzdalištěm, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Internet - Za poplatek Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu (cca 2 EUR/den).

Catering - Snídaně formou kontinentálního bufetu a večeře servírované na stůl (výběr ze 2-3 jídel z menu, salátový bufet). Nápoje u večeře za příplatek. Možnost plné penze za příplatek: další obědy podávané ke stolu. V restauraci jsou k dispozici židličky pro děti.

Sportovní a animační program - Tenisový kurt (osvětlení a zapůjčení tenisových raket za poplatek), animace od poloviny června do poloviny září v italštině. Půjčovna kol a vodního vybavení: kánoe, šlapadla, windsurfing za příplatek.

Webové stránky - www.hotelgrotticelle.it

Místní kategorie - ***

Podle našeho názoru - Vynikající nabídka pro rodiny s dětmi i pro všechny, kteří ocení aktivní trávení volného času. Díky báječné rodinné atmosféře a klidnému prostředí se zde klienti cítí jako doma. Vzhledem k poměrně hornatému terénu se doporučuje pro osoby s dobrou kondicí.

Mapa

Fotogalerie