Hotel Camelia ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 12 369 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - komfortní hotel

Výhody nabídky 2 - v centru Říma

Výhody nabídky 3 - zdarma půjčení jízdních kol

Středisko - Řím

Poloha - Tento hotel se nachází v atraktivní budově postavenou na konci 19. století v centru Říma, pouhých cca 5 minut od vlakového nádraží Termini a cca 1 km od turistických historických atrakcí, jako je Koloseum, fontána di Trevi a Španělské schody. Vatikán je vzdálen cca 1,5 km od hotelu. Mezinárodní letiště Fiumicino je vzdáleno cca 30 km od hotelu.

Vybavení - Tříhvězdičkový hotel je vybaven vstupní halou s recepcí 24 hod, restaurací, bezdrátovým připojením k internetu, internetovým koutkem (za poplatek), výtah, půjčovna kol.

Ubytování - Dvoulůžkový standard pokoj s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha fén) je klimatizovaný a vybavený TV/SAT, telefonem, trezorem, minibarem (za poplatek), šatní skříní a bezplatným připojením k internetu.Třílůžkové a čtyřlůžkové jsou prostornější, mají stejné vybavení jako pokoj standard. Za příplatek.

Strava - Bez stravování. Možnost snídaní za příplatek, nebo stravování v okolních bistrech a restauracích.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* noclehy dle smlouvy o zájezdu* služby česky hovořícího delegáta na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Na místě se platí povinná turistická taxa cca 6EUR/ pokoj/ noc.

Mapa

Fotogalerie