Hotel Bellavista ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 13 420 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - SKIPAS V CENĚ

Výhody nabídky 2 - wellness centrum, privátní střešní wellness centrum

Výhody nabídky 3 - skiareál Alpe Cermis cca 1 km (skibus 10 m)

Výhody nabídky 4 - kvalitní hotel, polopenze včetně odpolední svačiny

Středisko - Val di Fiemme / ObereggenPraha: 700 km, Brno: 765 km, Bratislava: 715 km

Poloha - Kvalitní hotel cca 200 m od centra městečka Cavalese, skiareál Alpe Cermis se nachází cca 1 km, zastávka skibusu cca 10 m od hotelu. Na střeše hotelu je wellness centrum pro uzavřenou společnost (max. 10 osob).

Vybavení - Recepce, bar, bar v relaxačním centru, restaurace, taverna/bar, 2x výtah, společenská místnost, sluneční terasa s posezením, WiFi (ve většině společných prostor), dětský koutek/miniklub (pro děti od 4 do 10 let), místnost pro úschovu zavazadel, úschovna lyží a lyžařských bot, vyhrazené parkoviště (omezená kapacita, další parkování cca 50 m od hotelu - za poplatek), pračka (za poplatek).

Ubytování - Všechny pokoje jsou komfortně zařízeny a vybaveny TV, fénem, telefonem, trezorem, minichladničkou, rychlovarnou konvicí. Navíc i osušky a župadny do wellness.Pokoje Classic pro 2/4 osoby: pokoj s manželským lůžkem a případným dalším lůžkem či rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna.Pokoje Comfort pro 2/4 ososby: pokoj s manželským lůžkem a případným dalším lůžkem či rozkládací pohovkou pro 2 osoby (u některých pokojů jsou v rámci zvýšeného patra), koupelna, balkon.

Fakultativně - Na vyžádání (platba na místě):- garážové stání 5 € za den (cca 200 m od hotelu)

Lyžování - Val di Fiemme / Obereggennadmořská výška: 860 m - 2500 m  Středisko je známé pro svůj vysoký podíl hezkých a přehledných červených sjezdovek. Taktéž je oblíbené pro svou nízkou cenu, ale přesto kvalitní zázemí.Středisko nabízí 35 km modrých, 50 km červených a 17 km černých sjezdovek.K přepravě slouží 9 kabinových lanovek, 21 sedačkových lanovek a 6 vleků.

Upozornění - FIRST MINUTE CENY - platí při rezervaci do 27.09.2023

Strava - Rozšířená polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední sladká svačina s čajem (16:00-17:00 hodin, ostatní nápoje za poplatek), večeře servírované (výběr z menu, studené předkrmy formou bufetu, salátový a dezertový bufet. Nápoje nejsou zahrnuty v ceně.

Sport a zábava - Wellness centrum (vstup od 15 let) - 3x vířivka, sauna, pára, termárium, Kneippův chodník, multifunkční sprcha, relaxační koutek s lehátky, masáže a kosmetika (za poplatek). Střešní relaxační centrum (jen na vyžádání) - venkovní vířivka, sauna, pára, 2x multifunkční sprcha, relaxační koutek s krbem a lehátky.

Cena zahrnuje - * ubytování na vybraný počet nocí* skipas Val di Fiemme / Obereggen na 6 dní, na 5 dní v termínu 29.01.-04.02., na 4 dny v termínu 21.01.-24.01. a 24.03.-27.03.* rozšířenou polopenzi * slavnostní večeři v rámci vánočního pobytu (podávána 24.12.)* slavnostní večeři v rámci silvestrovského pobytu* turistickou kartu Fiemme Emotion Card* služby delegáta

Informace - Povinné poplatky na místě:- pobytová taxa cca 3 € za osobu a den (od 14ti let)

Mapa

Fotogalerie