Hotel Ancora Pontecagnano ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 17 888 Kč

Popis

Den 1
Odlet z Polska. Sraz 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow na vybraném letišti. Aktuální letový řád sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer do hotelu.

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a možnost využítí fakultativních výletů.

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování se z hotelu, transfer na letiště a návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, pojištění TU Europa varianta základní (pojištění odpovědnosti, léčebných výloh, zavazadel a asistenční služby).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje, které nejsou uvedeny v popisu stravování hotelů, pobytovou taxu (platí se přímo v hotelu).


Název zájezdu v polském jazyce: Kampania - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna trvá v Kampánii obvykle od poloviny června do poloviny září. 


Ubytování:

Umístění - Hotel Ancora se nachází na pobřeží Pontecagnana, nejjižnějšího etruského města v Itálii. Hotel je vzdálen asi 10 km od Salerna a asi 40 km od malebného města Amalfi. Hotel je vzdálen asi 5 km od letiště v Salernu a asi  60 km od letiště v Neapoli.

Pláž - Hotel má písečnou soukromou pláž "Vagabondo" vzdálenou přibližně 16 m (přes ulici). Plážový servis v ceně nabízí 2 lehátka a slunečník na pokoj.

K dispozici pro hosty - Nepřetržitá recepce, výtah, restaurace s pizzerií a 3 bary: u bazénu, na pláži a kavárna - otevřeno od 09:00 do 19:00. Bazén s dětskou částí, včetně lehátek a slunečníků zdarma, parkoviště (s nabíjecí stanicí pro elektromobily), úschovna zavazadel, trezor v areálu hotelu zdarma. Dětské hřiště se nachází cca 600 m od hotelu.  Hotel akceptuje psy (není povoleno na pláži).

Internet - V celém hotelu je k dispozici Wi-Fi připojení k internetu.

Catering - Hotel nabízí stravování HB (snídaně a večeře) a FB (plná penze). Snídaně se podává formou bufetu od 07:00-10:00, obědy (12:30-15:00), večeře (20:00-23:00) a pizzerie je otevřena pro hosty při večeři (úterý-pátek od 20:00-23:00). Nápoje jsou zahrnuty v ceně jídel. K dispozici je také bar u bazénu, kavárna a plážový bar (09:00-19:00).

Sportovní a animační program - Hotel nemá animační program.

Webové stránky - hotelancorasalerno.it/en/hotel-english/

Místní kategorie - ****

Mapa

Fotogalerie