Hotel Albatros ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 25 035 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna trvá na Sicílii (Itálie) obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sicílii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. Klienti, kteří přiletí brzy ráno, začínají stravu obědem/večeří a ubytováni budou mezi 14-16 hod (pokud hotel nedisponuje volnými pokoji).

 

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje.
 

Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu ve výši 4 - 8 EUR/os./den. Pobytová taxa se platí přímo na recepci ještě před ubytování v hotelu.



Název zájezdu v polském jazyce: Sycylia - wczasy 
 


Ubytování:

Umístění - Útulný hotel se nachází v centru malebné vesničky Letojanni, asi 6 km od známé Taorminy. Vedle hotelu se nachází široký výběr barů, restaurací, kaváren a obchodů. Zastávka veřejné dopravy cca 800 m od hotelu (do Taorminy cca 2 EUR/1 cesta). Na letiště Catania cca 65 km. Povinná platba turistické taxy přímo v hotelu cca 1,5 EUR/osoba/den. .

Pláž - Přímo u hotelu (přes ulici) se nachází písčito-oblázková pláž (doporučujeme ochrannou obuv). Plážový servis (lehátka, slunečníky na pláži): - v období od 1. 6. do 27. 9. - za příplatek na místě cca 10 EUR/2 lehátka a slunečník/pokoj/den od 3. řady a cca 10 EUR/pokoj/den od 3. řady. 12 EUR/2 lehátka a slunečník/pokoj/den z první nebo druhé řady; - v období od 1. června do 31. července a od 1. do 27. září jsou 2 lehátka a slunečník/pokoj ze třetí řady k dispozici zdarma pouze při rezervaci s možností večeře. Jinak je možné připlatit si za výhodnou variantu "prémiového balíčku", který je k dispozici od 1. června do 27. září a zahrnuje: - v období od 1. června do 27. září - 2 lehátka a slunečník/pokoj ze třetí řady: : 2 lehátka a slunečník/pokoj/den v první nebo druhé řadě, navíc s každodenní výměnou plážových osušek;   .

K dispozici pro hosty - Hodinová recepce, prostorná vstupní hala, hlavní restaurace, bar. Bez bazénu.

Internet - V pokojích a na pozemku hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering - Snídaně formou bufetu podávaná v hlavní restauraci. Nápoje jsou za příplatek. Jídla místní sicilské a mezinárodní kuchyně. .

Sportovní a animační program - V hotelu neprobíhá animační program. Vodní sporty jsou k dispozici na veřejné pláži za příplatek (plachtění, windsurfing, jízda na kajaku). V hlavní sezóně v centru Letojanni četné bary, kavárny, restaurace a diskotéky. .

Webové stránky - www.hotel-albatros.it

Místní kategorie - ***

Podle našeho názoru - Poloha v typické přímořské vesnici na úpatí Taorminy a bezprostřední blízkost pláže z něj činí ideální místo pro milovníky opalování a nočního života. Velmi dobrý výchozí bod pro poznávání zajímavostí této části Sicílie!"

Mapa

Fotogalerie