Futura Club Baia di Conte  ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 25 095 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna na Sardinii trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sardinii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři (možnost studené mísy na pokoji).   

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje. Upozornění: cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, který se platí přímo na recepci. Výše poplatku závisí na standardu hotelu (2 - 6 EUR/pokoj/noc). 



Název zájezdu v polském jazyce: Sardynia - wczasy

 


Ubytování:

Umístění - Nemovitost se nachází uprostřed přírodního parku Porto Conte s bujnou vegetací a chráněné mořské oblasti Capo Caccia. Přibližně 17 km od města Alghero s historickým centrem, památkami a četnými obchody a restauracemi. Kyvadlová doprava do Alghera a zpět ve večerních hodinách za příplatek. Vzdálenost od letiště Olbia cca 140 km. Povinná turistická taxa se platí dodatečně v hotelu (cca  4 EUR/den)..

Pláž - Soukromá, písečná, široká pláž přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka na pláži zdarma (1 slunečník a 2 lehátka/pokoj). Plážový servis v první linii od mořského břehu za příplatek (cca 105 EUR/týden)..

K dispozici pro hosty - Hodinová recepce, lobby, 2 restaurace: hlavní restaurace s regionální a mezinárodní kuchyní (také se stoly na terase s výhledem na moře) a restaurace a'la carte u bazénu. 2 bary: bar u bazénu a bar na pláži. Hotel má 3 bazény, z toho 2 dětské. Slunečníky a lehátka u bazénů zdarma. Dále: dětský koutek (s možností krmení a přebalování) a bezplatné parkoviště (nehlídané, omezený počet míst). Bazar s místními produkty a butik za příplatek.

Internet - Ve veřejných prostorách hotelu a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering - Snídaně, obědy a večeře se podávají formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. K dispozici jsou základní bezlepková jídla. Nealkoholické nápoje, džusy, voda a místní víno k jídlu zdarma. Bar otevřený od 9:30 do 23:00, kde se podávají nealkoholické nápoje, voda, džusy a odpolední slané občerstvení. Kromě toho jsou hostům k dispozici základní produkty a kuchyňské vybavení pro přípravu kojeneckých jídel. Místní a dovážené alkoholické nápoje, jako je limoncello, miro, amaro a lahvové nápoje, jsou k dispozici za příplatek k All Inclusive od 9:30 do 23:00.  A'la carte restaurace u bazénu (za příplatek, nutná předchozí rezervace)..

Sportovní a animační program - Hotel nabízí bohatý denní i večerní animační program: lekce tenisu, aqua aerobik, gymnastiku, taneční hodiny, kabaret, hudební představení a hry. K dispozici je posilovna, tenisové centrum s kurty, stolní tenis, fotbalové hřiště, basketbal, volejbal na trávě, centrum vodních sportů pro děti i dospělé (kanoistika, windsurfing), dětské hřiště.Také pro děti je zde zábavní svět Futurlandia se speciálně vyčleněným personálem. V klubu pro mladší děti od 3 do 6 let: mimo jiné kreativní hry a aktivity na pláži a večerní kurzy tance; pro děti od 7 do 11 let: hry a soutěže, vzdělávací hry, divadlo, sportovní aktivity a večerní kurzy tance; pro děti a mládež od 12 do 17 let: sportovní soutěže, týmové hry na pláži a u bazénu, hudební show, kabaret, tematické večery. Denně pestré aktivity.Za příplatek: lázeňské centrum (sauna, turecké lázně, hydromasáž, relaxační zóna, kosmetické procedury), půjčovna lodí, kol a aut.

Webové stránky - www.futuraclubbaiadiconte.it

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Moderní hotel se nachází přímo na krásné písečné pláži s křišťálově čistou středomořskou vodou, obklopený zelení přírodního parku Porto Conte. Jistě uspokojí náročné návštěvníky pláže i všechny, kteří potřebují velkou dávku relaxace daleko od každodenního shonu.

Mapa

Fotogalerie