Dolcestate ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 17 647 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna trvá na Sicílii (Itálie) obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sicílii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. Klienti, kteří přiletí brzy ráno, začínají stravu obědem/večeří a ubytováni budou mezi 14-16 hod (pokud hotel nedisponuje volnými pokoji).

 

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje.
 

Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu ve výši 4 - 8 EUR/os./den. Pobytová taxa se platí přímo na recepci ještě před ubytování v hotelu.



Název zájezdu v polském jazyce: Sycylia - wczasy 
 


Ubytování:

Umístění - Útulný hotel se nachází v klidné oblasti, cca 4 km od vesnice Campofelice di Roccella, cca 13 km od půvabného historického města Cefalu (hotelová kyvadlová doprava 3× denně, cca 6 EUR/2 směry). Do Palerma cca 60 km, na letiště v Catanii cca 170 km. .

Pláž - Písčito-oblázková pláž je vzdálená asi 200 m (kamenitý vstup do vody, doporučujeme bezpečnostní obuv), přístup na pláž uličkou mezi rekreačními domky. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. .

K dispozici pro hosty - Recepce, hlavní restaurace, lobby a bar u bazénu. Bazén nepravidelného tvaru se sladkou vodou (plocha cca 800 m2, hloubka cca 1,55 m), brouzdaliště pro děti. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Plážové osušky k dispozici proti záloze cca 10 EUR (výměna osušek za poplatek cca 3 EUR). Možnost pronájmu auta prostřednictvím hotelu. Dále: sluneční terasa, konferenční místnost, hotelový obchod. Hotel přijímá kreditní karty. .

Internet - V lobby je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering - Kontinentální snídaně a večeře formou bufetu nebo servírované na stůl. Obědy formou bufetu nebo servírované ke stolu za příplatek. V ceně 1/2 vody a 1/4 vína k obědu a večeři. Ostatní nápoje za příplatek. Za příplatek možnost i all inclusive. Čas od času hotel pořádá slavnostní večeři s živou hudbou a tradičními sicilskými pokrmy. Pestrá a vynikající italská kuchyně!

Sportovní a animační program - Dětský miniklub (4-12 let) převážně v italštině (v hlavní sezóně 10:00-12:00, 16:00-18:30), animace pro dospělé (09:30-13:00 a 16:00-23:00) v italštině, angličtině a němčině (gymnastika, skupinové tance, hry), večerní show. Animace probíhá od poloviny června do září. Dále: aqua aerobik, tenisové kurty (osvětlení za poplatek), hřiště na minifotbal a volejbal, stolní tenis, boccia. Přibližně 8 km od hotelu se nachází aquapark (dospělí cca 14 EUR, děti cca 7 EUR). .

Webové stránky - www.hoteldolcestate.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Elegantní hotel pro ty, kteří hledají klid a pohodu v intimním prostředí. Nachází se v blízkosti okouzlujícího městečka Cefalu plného zajímavostí a památek. Doporučujeme jak pro páry, tak pro rodiny s dětmi. Oblíbený hotel mezi stálými zákazníky, kteří si pochvalují především vynikající kuchyni a dokonalé služby.

Mapa

Fotogalerie