Costa Verde ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 20 622 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna trvá na Sicílii (Itálie) obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sicílii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. Klienti, kteří přiletí brzy ráno, začínají stravu obědem/večeří a ubytováni budou mezi 14-16 hod (pokud hotel nedisponuje volnými pokoji).

 

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje.
 

Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu ve výši 4 - 8 EUR/os./den. Pobytová taxa se platí přímo na recepci ještě před ubytování v hotelu.



Název zájezdu v polském jazyce: Sycylia - wczasy 
 


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází na malebném kopci s krásným výhledem na okolní zelené horské svahy. Je vzdálen jen asi 6 km od centra živého a rušného centra Cefalù, kam několikrát denně jezdí hotelový autobus (zpáteční cena cca 5 EUR/osoba). Na letiště v Catanii je to cca 170 km. Hotel účtuje turistickou taxu pro hosty starší 12 let - platí se povinně na recepci hotelu při příjezdu - ve výši cca 2 EUR/osoba/den.

Pláž - Písečná pláž je vzdálená přibližně 2,5 km od hotelu, kam několikrát denně jezdí bezplatný hotelový autobus. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. .

K dispozici pro hosty - Recepce, výtah, 3 restaurace - hlavní restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, pizzerie a barbecue restaurace, 3 bary: hlavní bar (otevřeno 09:30-23:30), bar u bazénu a bar na pláži (otevřeno 10:00-18:30), 2 bazény se sladkou vodou, dětské brouzdaliště, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, aquapark v blízkosti hotelu (otevřen od 18. června do 11. září a za příplatek: cca 1,5 €). 18 EUR/den/dospělá osoba a cca 10 EUR/den/dítě do výšky 1,2 m, půldenní vstup cca 14 EUR a cca 8 EUR; pro hosty na bázi All Inclusive je jeden vstup do aquaparku zahrnut v ceně). Dále: kadeřnictví, amfiteátr, parkoviště.   .

Internet - V hotelové hale a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.  

Catering - Snídaně. Za příplatek možnost polopenze nebo plné penze - navíc obědy podávané formou bufetu. Obědy a večeře zahrnují 0,5 l vody a 0,25 l místního vína. Ostatní nápoje k obědu a večeři jsou za příplatek. Kromě toho je za příplatek k dispozici varianta All Inclusive (navíc: občerstvení v hlavním baru od 10:30-11:30, zmrzlina od 16:00-17:00, káva a čaj od 16:00-17:00 a nealkoholické a místní alkoholické nápoje v hlavním baru od 09:30-23:30 a v baru u bazénu od 10:00-18:30). .

Sportovní a animační program - V hotelu probíhá atraktivní animační program pro dospělé a miniklub pro děti. Kromě toho má rozsáhlé sportovní a rekreační zázemí: tenisový kurt, hřiště na bocciu, fotbalové hřiště, minigolfové hřiště, lukostřelbu a kanoistiku. Za příplatek vodní sporty na pláži, lázeňské centrum a aquapark (při rezervaci s příplatkem za All Inclusive 1 vstup na pobyt zdarma).

Webové stránky - www.hotel-costaverde.it

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Malebně položený hotel s širokou nabídkou sportovních a zábavních aktivit - jako jeden z mála na ostrově nabízí svým hostům vstup do aquaparku za atraktivní cenu! Díky možnosti ubytování All Inclisive je navíc vynikající volbou pro rodinnou dovolenou a díky blízkosti Cefalù je také dobrou základnou pro poznávání Sicílie na vlastní pěst.  

Mapa

Fotogalerie