Caesar Palace ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 24 105 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna trvá na Sicílii (Itálie) obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sicílii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. Klienti, kteří přiletí brzy ráno, začínají stravu obědem/večeří a ubytováni budou mezi 14-16 hod (pokud hotel nedisponuje volnými pokoji).

 

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje.
 

Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu ve výši 4 - 8 EUR/os./den. Pobytová taxa se platí přímo na recepci ještě před ubytování v hotelu.



Název zájezdu v polském jazyce: Sycylia - wczasy 
 


Ubytování:

Umístění - Elegantní hotel postavený v moderním stylu, zasazený do udržované zahrady, v klidné části letoviska Giardini Naxos. Přibližně. 1,5 km do centra (hotelová kyvadlová doprava zdarma do 22:00), cca 5 km do Taorminy (autobusová zastávka cca 20 m od hotelu, jízdenka cca 2 EUR/osoba/1 směr). Na letiště v Catanii cca 55 km. Povinná turistická taxa se platí přímo v hotelu, cca 14 EUR/osoba/týden a cca 20 EUR/osoba/2 týdny. .

Pláž - Hotel se nachází přibližně 1,5 km od písečné pláže, na kterou několikrát denně jezdí bezplatný hotelový autobus. Plážový servis zdarma (2 lehátka a 1 slunečník/pokoj).

K dispozici pro hosty - Recepce, 6 výtahů, restaurace, hlavní bar (10:00-24:00), piano bar. Kromě toho: Dětské brouzdaliště, sluneční terasa, osušky zdarma. 2 sladkovodní bazény s lehátky a slunečníky zdarma, dětské brouzdaliště, sluneční terasa. Dále: obchod se suvenýry, TV místnost, čítárna, úschovna zavazadel, konferenční místnosti, půjčovna aut cca 500 m od hotelu.

Internet - Bezplatná internetová kavárna, placené Wi-Fi v celém hotelu (cca 4 EUR/týden). .

Catering - Snídaně. Za příplatek možnost polopenze nebo all Inclusive: snídaně (7:00-10:00), oběd (12:45-14:15) a večeře (19:15-21:15) formou bohatého bufetu. Nápoje podávané k jídlu a mezi 10:00 a 24:00 zahrnují: šumivé víno, víno, pivo, minerální vodu, kolu, pomerančový džus, sprite, kávu, čaj.

Sportovní a animační program - Animace pro děti i dospělé převážně v italštině (od poloviny června do poloviny září), mini klub pro děti 4-11 let, junior klub pro děti 12-17 let. Dále: stolní tenis, výuka tance, turnaje na pláži a v areálu hotelu, večery s živou hudbou, kabaret. Na pláži aerobik a aqua aerobik, vodní sporty za poplatek: windsurfing, kajaky, plachtění, šlapadla, skútry (cca 25 EUR/hod.). .

Webové stránky - www.caesarpalacehotel.org

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Oblíbený a oblíbený hotel s velmi příjemnou architekturou, uprostřed zeleně, vhodný pro rodiny s dětmi, ideální pro aktivní lidi - vynikající výchozí bod. Doporučujeme také pro jeho velmi chutnou a bohatou kuchyni.

Mapa

Fotogalerie