Brucoli Resort *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 20 393 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna trvá na Sicílii (Itálie) obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sicílii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. Klienti, kteří přiletí brzy ráno, začínají stravu obědem/večeří a ubytováni budou mezi 14-16 hod (pokud hotel nedisponuje volnými pokoji).

 

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje.
 

Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu ve výši 4 - 8 EUR/os./den. Pobytová taxa se platí přímo na recepci ještě před ubytování v hotelu.



Název zájezdu v polském jazyce: Sycylia - wczasy 
 


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází na mírném kopci poblíž malé vesnice Brucoli v provincii Syrakusy. Do města Siracusa je to cca 30 km. Na letiště v Catanii cca 35 km.

Pláž - Hotelový komplex se nachází v upravené zelené zahradě přímo na skalnaté pláži. Přístup do vody po žebříku ze skály (doporučujeme bezpečnostní obuv). Lehátka a slunečníky na pláži zdarma (dle dostupnosti). .

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, prostorná vstupní hala, výtahy, úschovna zavazadel, 4 restaurace: hlavní restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, restaurace Al Grano s italskou pizzou, restaurace Scausu Grill a restaurace Donna Floriana s místní kuchyní, Food Truck u bazénu, 2 bary: bar u bazénu a gurmánský obědový bar, terasa, 3 bazény (s mořskou vodou, včetně 1 dětského bazénu se skluzavkami) a lehátka a slunečníky. Dále: butik a parkoviště.

Internet - Bezplatné Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu.

Catering - Snídaně formou bohatého bufetu. Za příplatek formule polopenze - další večeře a formule plné penze - další obědy a večeře. V ceně nejsou zahrnuty nápoje k jídlu. Navíc je za příplatek k All Inclusive: místní alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, víno, voda, káva, čaj (10:00-23:00), občerstvení (10:00-18:00). .

Sportovní a animační program - Hotel pořádá rozsáhlý večerní animační program pro děti i dospělé - představení s živou hudbou v hotelovém amfiteátru. Dále: hřiště na basketbal, volejbal a minifotbal, tenis, stolní tenis, lukostřelba. Vodní sporty za příplatek: kanoistika, plachtění, windsurfing. Pro nejmenší děti je k dispozici hřiště a minikluby: Kids Club (pro děti ve věku 4-10 let), Junior Club (pro děti ve věku 11-13 let), Teens Club (pro děti ve věku 14-17 let). .

Webové stránky - https://mangias.com/en/resort/brucoli-sicily/

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Rozsáhlý resort na klidném místě je velmi dobrou volbou pro strávení relaxační dovolené na Sicílii obklopené mořem a středomořskou vegetací. Vzhledem k rozsáhlé sportovní a zábavní infrastruktuře a atrakcím pro děti představuje vynikající nabídku dovolené pro aktivní lidi, kteří rádi sportují, a pro rodiny s dětmi.

Mapa

Fotogalerie